اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 49639

تاریخ: 1398/11/07

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 49639

تاریخ: 1398/11/07

کپی نشانی خبر

تدبیر وزیر صمت، بازار را به آرامش رسانده است

8321

رئیس اتاق اصناف ایران در جلسه شورای معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت با تقدیر از نگاه سازنده و حمایتی وزیر صمت به بخش خصوصی گفت: خوشبختانه امسال در تامین کافی و بهنگام کالا به خوبی اقدام شده و بازار روند تعادلی قابل قبولی دارد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از شاتا، سعید ممبینی در این جلسه تاکید کرد: همراهی اصناف و تشکل‌ها نیز در آرامش فعلی بازار نقش موثری داشته و جای تقدیر دارد.
وی اضافه کرد: امیدواریم سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها نیز با رویکرد مورد توجه وزیر در کنار اصناف قرار بگیرند و آنها را مورد حمایت جدی قرار دهند.
ممبینی با اشاره به اهمیت تقویت صادرات صنفی و نقش آن در توسعه صادرات کشور گفت: بخشی از کالاهای صادراتی صرفاً تولید بخش صنفی کشور هستند و اصناف در تولیدات کالاهای صادراتی دارای جایگاه ویژه هستند که حتماً باید در این خصوص مورد توجه و حمایت قرار گیرند.
رئیس اتاق اصناف کشور تصریح کرد: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در روند بازرسی‌ها مورد توجه اتاق اصناف است و تمام تلاش خود را برای حفظ آرامش بازار در روزهای پایانی سال به کار خواهیم بست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تأکید دکتر علی امرائی بر تولید مستمر و کیفی در بازدید از سایت احیاء فولاد گهرزمین در بردسیر

دکتر علی امرائی در حاشیه بازدید از سایت احیاء فولاد گهرزمین در بردسیر، در نشستی با مدیرعامل و معاونان این شرکت حضور یافت و محورهای کلیدی توسعه و تولید را در این واحد صنعتی مورد رصد قرار داد.

داستان لجستیک در فولاد سنگان

لجستیک یکی از بخش‌های حیاتی در هر سازمان صنعتی و تولیدی است، زیرا نقش مستقیم در مدیریت جریان مواد، حمل‌ونقل، کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری دارد.