اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 485

تاریخ: 1394/12/02

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 485

تاریخ: 1394/12/02

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

برزیل در واردات جای چین را گرفت

برزیل در واردات جای چین را گرفت

در هفته‌ گذشته کشورهای چین، برزیل، امارات متحده عربی، جمهوری کره، از حیث ارزش (دلار)، در صدر لیست کشورهای واردکننده کالا به ایران قرار داشتند.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمار منتشر شده از سوی سامانه برخط گمرک ایرانکشور چین با صادرات کالاهایی به ارزش 30 میلیون و 326 هزار و 199 دلار به ایران در صدر لیست کشورهای واردکننده کالا به ایران قرار داشته است. همچنین در همین روز کشور امارات متحده عربی نیز در جایگاه دوم واردکنندگان کالا به ایران قرار گرفته است. در این روز از این کشور کالاهایی به ارزش 9 میلیون و 583 هزار و 807 دلار به ایران وارد شده و این کشور را در جایگاه دوم واردکنندگان کالا به ایران قرار داده است.
کشور چین با صدور کالاهایی به ارزش 28 میلیون و 206 هزار و 267 دلار به ایران، در صدر لیست کشورهای وارد کننده کالا به ایران قرار داشته است. همچنین در این روز کشور فرانسه در جایگاه دوم لیست واردکنندگان کالا به ایران قرار گرفته است، در این روز از کشور فرانسه کالاهایی به ارزش 14 میلیون و 934 هزار و 731 دلار به ایران وارد شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سعدمحمدی: کاهش حاشیه سود، زنگ خطر برای سرمایه‌گذاری در زنجیره فولاد است

اردشیر سعدمحمدی مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در چهارمین سمینار تحلیلی اندیشکده فولاد و صنایع معدنی ایران با تشریح روند کاهش حاشیه سود در زنجیره معدن و فولاد؛ نسبت به افت انگیزه سرمایه‌گذاری، افزایش هزینه‌های انرژی و ضرورت اصلاح سیاست‌های اقتصادی و ارتقاء بهره‌وری هشدار داد.

مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد منصوب شد

طی مراسمی با حضور مدیرکل دفتر مرکزی حراست سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، سیدامیر برهانی‌نائینی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد و جمعی از مدیران؛  «نادر دائی» به عنوان مدیر حراست منطقه ویژه اقتصادی لامرد معرفی و فعالیت خود را در این مسئولیت آغاز کرد.