اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 482

تاریخ: 1394/12/02

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 482

تاریخ: 1394/12/02

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

احتمال لغو ورود ایرباس 380 به ایران

احتمال لغو ورود ایرباس 380 به ایران

مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایر اعلام کرد: در صورتی که شرایط و مقدمات لازم برای وارد‌کردن ایرباس 380 فراهم نشود قرار‌داد خرید این هواپیما با یک هواپیمای دیگر تعویض می‌شود.

به گزارش ایسنا، فرهاد پرورش در حاشیه فرود نمادین ایرباس 350 در فرودگاه مهرآباد با بیان این مطلب تصریح کرد: در طول روزهای گذشته متاسفانه انتقادات زیادی درباره‌ چرایی خرید ایرباس 380 مطرح شده است. این در شرایطی است که ایران در طول دوران طولانی تحریم‌ها نتوانست هواپیمای زیادی وارد کند و این موضوع شرایط ناوگان را با دشواری جدی مواجه کرده است. وی ادامه داد: از این‌رو ایران‌ایر در طول مدت طولانی که برای مطالعه و بررسی هواپیماهای جدید زمان داشته تمام جوانب بازار را در نظر گرفته است و اگر هواپیمایی در سبد خرید ما قرار گرفته قطعا برای آن دلیلی منطقی وجود داشته است. مدیرعامل شرکت هواپیمایی ایران ایر با بیان اینکه هنوز قرار‌داد خرید ایرباس 380 قطعی و نهایی نیست، تاکید کرد: ما شرایطی را در این قرار‌داد پیش‌بینی کرده‌ایم که ورود هواپیماهای جدید منوط به شرایط ایران و فراهم آوردن مقدمات لازم باشد. در صورتی که تا سال میلادی مورد نظر این شرایط فراهم نشود ورود 380 متوقف شده و به جای آن هواپیماهایی جایگزین مانند ایرباس 350 وارد می‌شود. پرورش همچنین درباره‌ قرار‌داد ایران‌ایر با شرکت ایتالیایی ATR برای ورود هواپیماهای کوچک به کشور نیز گفت: با توجه به اینکه در کشور ما تعداد فرودگاه‌ها بالا بوده و تعداد هواپیماها پایین است، قطعا باید طوری برنامه‌ریزی شود که بتوانیم از فرودگاه‌های کوچک نیز حداکثر استفاده را ببریم از این‌رو طرح خرید هواپیماهای کوچک شرط ATR مطرح شد که می‌تواند برای ما گزینه بسیار خوبی باشد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بررسی راهکارهای رفع موانع زنجیره ارزش و کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل در توسعه دریامحور

نشست اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و سواحل مکران با حضور نماینده رئیس‌جمهور، رئیس هیئت عامل ایدرو و استانداران استان‌های ساحلی کشور برگزار شد و در آن راهکارهای تکمیل زنجیره ارزش، کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و بهبود فرآیندهای لجستیکی بررسی شد.

تاوان سنگین جنگ تحمیلی برای کشتیرانی جهانی

بررسی تبعات تنش‌های ایجاد شده در منطقه تا جایی بوده که امروز بسیاری از کارشناسان و رسانه‌ها معتقدند که ایجاد یک درگیری منطقه‌ای، در عمل می‌تواند در زمانی کوتاه، هزینه حمل‌ونقل دریایی را در مسیرهای هزاران کیلومتر دورتر افزایش دهد.