اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 44566

تاریخ: 1398/10/09

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 44566

تاریخ: 1398/10/09

کپی نشانی خبر

قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور ابلاغ شد

6058

رییس جمهور یک قانون مصوب مجلس را برای اجرا به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی، ابلاغ کرد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبِنا، براین اساس، در اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، رییس جمهور «قانون تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی کشور» را برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سبقت ۶ماهه بیمه دی از رکورد کل سال ۱۴۰۴ در بیمه‌های مهندسی و انرژی

بیمه‌های مهندسی و انرژی از جمله رشته‌های راهبردی صنعت بیمه به شمار می‌روند؛ حوزه‌ای که ارتباط مستقیمی با پروژه‌های بزرگ عمرانی، زیرساختی، صنعتی و انرژی کشور دارد و نقش آن تنها به جبران خسارت محدود نمی‌شود؛ بلکه در مدیریت ریسک، صیانت از سرمایه‌های کلان و ایجاد اطمینان برای سرمایه‌گذاران و کارفرمایان پروژه‌های بزرگ نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.

نمایشگاه افکس ۲۰۲۶ می‌تواند به چرخه اقتصاد کشور کمک کند

تیموری با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و آسیب‌های ناشی از جنگ گفت: برگزاری نمایشگاه نظام مالی، سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های دیجیتال (افکس ۲۰۲۶) می‌تواند یکی از موضوعات مهم و اثرگذار در مسیر کمک به چرخه اقتصاد کشور باشد.

صندوق قرض الحسنه شاهد در مسیر یک جهش بزرگ

رئیس هیئت‌امنای صندوق قرض‌الحسنه شاهد، با تقدیر از عملکرد این صندوق در سال ۱۴۰۴، تأیید صورت‌های مالی توسط حسابرس قانونی، به‌روز شدن پرداخت تسهیلات بدون صف و نوبت، توسعه خدمات هوشمند و اخذ مجوز بانک مرکزی برای تبدیل صندوق از تک‌شعبه‌ای به صندوق قرض‌الحسنه بزرگ را نشانه‌های روشن یک تحول بنیادین در مسیر خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران دانست.