اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 42927

تاریخ: 1398/10/01

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 42927

تاریخ: 1398/10/01

کپی نشانی خبر

واکنش رئیس کل بانک مرکزی به شایعات بانکی در فضای مجازی

000000GetImage

رئیس کل بانک مرکزی به شایعات بانکی در فضای مجازی واکنش نشان داد.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از بانک مرکزی، رسانه‌ها، در مورد مطالب کذبی که کراراً به نقل از اینجانب در فضای مجازی می چرخد، سوال می کنند، مطالب نظیر: اگر مجبور بشویم، سپرده‌های مردم را بلوکه می کنیم ! یا، قرار است از سپرده‌های مردم در بانک‌های کشور خمس و زکات برداریم !!

پاسخ مشترک بنده به سوالات این بوده است که: این شایعات نشانگر استیصال آنها و موفقیت تلاش‌های بانک مرکزی در خنثی کردن تلاش عوامل برهم زننده ثبات بازار پول و ارز و اقتصاد کشورمان است. مردم عزیز این اطمینان داشته باشند که، بانک‌مرکزی محکم و استوار، سیاست‌های پولی و ارزی ثبات بخش خود را پیش خواهد داد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.