×

منوی سایت

اخبار ویژه

به گزارش ایسنا، انواع گوشت قرمز نسبت به مدت مشابه ماه گذشته روند افزایشی پیدا کرده است؛ به طوری که هر کیلوگرم گوشت گوساله درجه یک به طور متوسط کیلویی 34 هزار تومان در مغازه‌های سطح شهر عرضه می‌شود. همچنین گوشت گوسفندی درجه یک به طور متوسط 35 هزار تومان فروخته می‌شود و در برخی نقاط شهر تا کیلویی 38 هزار تومان هم قابل مشاهده است. در خصوص دلیل افزایش قیمت گوشت قرمز علی‌اصغر ملکی رئیس اتحادیه فروشندگان گوشت گوسفندی گفت که کاهش قیمت جهانی پوست گوسفندی و صادرات بالای مجاز و غیرمجاز دام از کشور از مهمترین دلایل افزایش قیمت است. به گفته وی، همه ساله و در این ایام دام‌هایی که برای مصرف در نظر گرفته می‌شود رو به اتمام می‌رود و بره های متولد شده نیز در اواخر اسفند و اوایل سال آینده می‌توانند وارد چرخه مصرف شوند؛ بنابراین با کمبود و به دنبال آن افزایش قیمت مواجه هستیم. اما گوشت مرغ بر خلاف گوشت قرمز با نوسان چندانی همراه نبوده و نسبت به ماه گذشته افزایش قیمتی نداشته است؛ به طوری که در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت مرغ به طور متوسط در مغازه‌های سطح شهر 5600 تومان عرضه می‌شود. همچنین مرغ کامل بسته بندی پاک شده 5900 تومان و جگر مرغ کیلویی 5500 تومان قیمت دارد.

در میان سایر اقلام پروتئینی هر کیلوگرم گوشت بوقلمون درجه یک 14 هزار تومان و فیله بوقلمون 12 هزار تومان فروخته می‌شود. در میان انواع ماهی نیز ماهی قزل آلای پاک شده کیلویی 20 هزار تومان، ماهی شوریده 12 هزار تومان، ماهی کپور 12 هزار تومان و ماهی حلوا سیاه 18 هزار تومان در مغازه‌های سطح شهر به طور متوسط قیمت دارد. همچنین هر دانه تخم مرغ 400 تومان و تخم مرغ شانه‌ای (30 عددی) 11 هزار و 800 تومان است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.