اخبار ویژه |
اسلایدر

کد خبر: 40148

تاریخ: 1398/09/16

کپی نشانی خبر
اسلایدر

کد خبر: 40148

تاریخ: 1398/09/16

کپی نشانی خبر

انتشار اوراق بهادار بیمه‌ای در انتظار مجوز مجلس

4734

قائم مقام بیمه مرکزی می‌گوید تمامی مراحل انتشار اوراق بهادار بیمه‌ای از جمله مجوز از شورای فقهی و سازمان بورس اخذ شده و این موضوع در انتظار کسب مجوز از سوی مجلس شورای اسلامی است.

به گزارش اقتصادملت و به نقل از ایبنا، پرویز خسروشاهی درباره زمان انتشار اوراق بهادار بیمه‌ای با بیان این مطلب افزود: مشکلی در خصوص انتشار این اوراق وجود ندارد و تمامی مسائل مرتبط با آن جلو رفته است.

وی توضیح داد: برخی کارشناسان اعتقاد دارند که بر اساس قانون تشکیل بیمه مرکزی، صنعت بیمه تنها می‌تواند محصولات مشخصی را بفروشد و برای محصولات دیگر نیاز به کسب مجوز دارد. خسروشاهی گفت: البته برخی افراد نیز می‌گویند که بیمه مرکزی بدون کسب مجوز از مجلس و به اصطلاح قانون، می‌تواند این اوراق را منتشر کند.

قائم مقام بیمه مرکزی اظهار داشت: هم شورای فقهی سازمان بورس انتشار این اوراق را تائید کرده است و هم خود سازمان بورس. البته در بودجه سال آینده نیز این موضوع در نظر گرفته شده است.

در بازار سرمایه ریسک را می‌توان از قشری به قشر دیگر با هزینه و قیمت آن منتقل کرد زیرا در نهایت هر ریسک قیمت خود را دارد.

یکی از عواملی که سبب شده انتشار اوراق بهادار بیمه‌ای به تاخیر بیفتد، نبود چنین مجوزی در قانون بیمه است زیرا انتشار این نوع اوراق، مانند اوراق دیگر بورس نیست و به نوعی کارکرد بیمه گری دارد.

برای توضیح این موضوع باید گفت اگر فردی اوراق بهادار بیمه‌ای را خریداری و ریسک آن را قبول کند، در صورت بروز خسارت، ارزش اوراقش از بین خواهد رفت ولی این ریسک در خرید سایر اوراق مطرح نیست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

سبقت ۶ماهه بیمه دی از رکورد کل سال ۱۴۰۴ در بیمه‌های مهندسی و انرژی

بیمه‌های مهندسی و انرژی از جمله رشته‌های راهبردی صنعت بیمه به شمار می‌روند؛ حوزه‌ای که ارتباط مستقیمی با پروژه‌های بزرگ عمرانی، زیرساختی، صنعتی و انرژی کشور دارد و نقش آن تنها به جبران خسارت محدود نمی‌شود؛ بلکه در مدیریت ریسک، صیانت از سرمایه‌های کلان و ایجاد اطمینان برای سرمایه‌گذاران و کارفرمایان پروژه‌های بزرگ نیز اهمیت ویژه‌ای دارد.

نمایشگاه افکس ۲۰۲۶ می‌تواند به چرخه اقتصاد کشور کمک کند

تیموری با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و آسیب‌های ناشی از جنگ گفت: برگزاری نمایشگاه نظام مالی، سرمایه‌گذاری و زیرساخت‌های دیجیتال (افکس ۲۰۲۶) می‌تواند یکی از موضوعات مهم و اثرگذار در مسیر کمک به چرخه اقتصاد کشور باشد.

صندوق قرض الحسنه شاهد در مسیر یک جهش بزرگ

رئیس هیئت‌امنای صندوق قرض‌الحسنه شاهد، با تقدیر از عملکرد این صندوق در سال ۱۴۰۴، تأیید صورت‌های مالی توسط حسابرس قانونی، به‌روز شدن پرداخت تسهیلات بدون صف و نوبت، توسعه خدمات هوشمند و اخذ مجوز بانک مرکزی برای تبدیل صندوق از تک‌شعبه‌ای به صندوق قرض‌الحسنه بزرگ را نشانه‌های روشن یک تحول بنیادین در مسیر خدمت‌رسانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران دانست.