اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 349282

تاریخ: 1405/08/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 349282

تاریخ: 1405/08/13

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

روز دانش آموز مبارک

e0fc60af-805d-42f5-867f-e7e99315aae0
روی نیمکت تاریخ، نسل ها به هم می رسند؛ جایی که گذشته و امروز، کیف هایشان را روی میز می گذارند و از خاطره ها و ابزارهای یادگیری شان می گویند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه البرز؛ به مناسبت روز دانش‌آموز، ایده‌ای متفاوت را به خیابان آوردیم. در این ویدیو، وسایل نوستالژیک و امروزی کیف‌هایمان را از دلِ تاریخ بیرون کشیدیم و واکنش‌های نابِ دو نسل را به تماشا نشستیم؛ سوژه‌ای که لبخند، شگفتی و حسِ خوبِ یادآوری خاطرات را به همراه داشت.

اما در روزی که به نام «دانش‌آموز» سند خورده، قلب‌هایمان پر می‌کشد به یادِ آن‌هایی که کتاب‌هایشان را بستند تا ما امروز مشقِ فردا را بنویسیم. یاد و خاطره‌ی دانش‌آموزان شهید میناب و همه‌ی شهدای دانش‌آموز را گرامی می‌داریم.

این روایت، هدیه‌ای است از سوی روابط عمومی بیمه البرز به مناسبت این روز عزیز.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.