اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 349123

تاریخ: 1405/08/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 349123

تاریخ: 1405/08/10

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

امضای تفاهم‌نامه همکاری شهرداری بجنورد و شرکت فرودگاه‌ها با محوریت مولدسازی اراضی فرودگاه

تصوير_Thumbnail_کاور_1405-08-10
در راستاي بهره‌برداری بهينه از ظرفيت‌های اقتصادی و سرمايه‌ای فرودگاه شهدای بجنورد، تفاهم‌نامه همکاری ميان شهرداری بجنورد و شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوايی ايران با محوريت مولدسازي اراضی فرودگاه و هماهنگی در زمينه کاربری اراضي واقع در محدوده مسيرهاي منتهی به فرودگاه به امضا رسيد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران؛ این تفاهم‌نامه در نشست مشترکی با حضور علی رستمی، عضو هیئت‌مدیره و راهبر عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، قاسم‌زاده مشاور اجرایی مدیرعامل در امور فرودگاه‌ها، مکانی مدیرکل حقوقی، شمس‌نژاد مدیرکل بازرگانی و امور سرمایه‌گذاری شرکت، شهردار بجنورد و جمعی از معاونان شهرداری و همچنین کاملی، مدیر فرودگاه شهدای بجنورد، مبادله شد.

در این نشست، موضوع انطباق طرح تفصیلی شهر بجنورد با کاربری اراضی فرودگاه و بررسی ظرفیت‌های موجود برای اجرای سیاست‌های مولدسازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین کاربری‌های پیشنهادی مسیرهای منتهی به فرودگاه، الزامات قانونی و اجرایی و راهکارهای تحقق طرح‌های پیش‌بینی‌شده بررسی و بر ضرورت تعامل و هماهنگی مستمر میان شهرداری بجنورد و شرکت فرودگاه‌ها تأکید شد.

هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه، استفاده حداکثری از ظرفیت اراضی فرودگاه، مولدسازی دارایی‌ها، فراهم‌سازی زمینه جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، ایجاد منابع درآمدی پایدار و تسهیل اجرای طرح‌های مرتبط در اراضی واقع در حاشیه و انتهای خیابان‌های منتهی به فرودگاه عنوان شده است.

علی رستمی، عضو هیئت‌مدیره و راهبر عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، در حاشیه این نشست اظهار کرد: اجرای این تفاهم‌نامه در چارچوب مصوبه شورای هماهنگی سران قوا در حوزه مولدسازی دارایی‌ها و در راستای سیاست‌های کلان شرکت فرودگاه‌ها انجام می‌شود و می‌تواند بستر مناسبی برای حضور و مشارکت سرمایه‌گذاران و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اقتصادی فرودگاه بجنورد فراهم کند.

وی همچنین با ارزشمند دانستن اقدامات و پیگیری‌های مدیریت فرودگاه بجنورد، ابراز امیدواری کرد که این تجربه به‌عنوان الگویی موفق برای سایر فرودگاه‌های کشور مورد استفاده قرار گیرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

امور دریانوردان بنادر هرمزگان بیش از ۱۷ هزار گواهینامه صادر کرد/ برگزاری سه هزار نفر آزمون در مراکز بندرعباس و بندر لنگه

بنابر گزارش سامانه امور دریانوردان از اسفندماه سال گذشته تا کنون، ۱۷ هزار و ۷۶۷ گواهینامه دریانوردی در استان هرمزگان صادر شده که شش هزار و ۹۳۲ فقره گواهینامه شایستگی و مهارت دریانوردی بوده است.

ساماندهی ترددهای دریایی و مقابله با فعالیت شناورهای فاقد مجوز در هرمزگان

نشست ساماندهی شناورها و هماهنگی دستگاه‌های مسوول در حوزه ترددهای دریایی، با هدف هم‌افزایی و اتخاذ رویکردهای هماهنگ برای ساماندهی ترددهای دریایی و جلوگیری از ساخت و فعالیت شناورهای بدون مجوز، به میزبانی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان برگزار شد.