اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 348713

تاریخ: 1405/08/10

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 348713

تاریخ: 1405/08/10

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
مدیر نظارت و بهره‌برداری ایمپاسکو خبر داد؛

ثبت عملکرد فراتر از برنامه در تولید و استخراج ایمپاسکو در شش ماهه نخست

17935328659533
مدیر نظارت و بهره‌برداری ایمپاسکو با تشریح عملکرد شش ماهه نخست سال ۱۴۰۵، از تحقق عملکرد فراتر از برنامه پیش بینی شده در حوزه تولید و استخراج خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو؛ قباد شاه‌کرمی مدیر نظارت و بهره‌برداری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در توضیح عملکرد شش ماهه تاکید کرد: با وجود برخی چالش‌های ناشی از جنگ تحمیلی، محدودیت در تامین مواد ناریه، کمبود سوخت و اختلال در روند فعالیت‌های عملیاتی، ایمپاسکو با برنامه‌ریزی و تلاش کارکنان مجتمع‌های تابعه توانست در شش ماه نخست سال، عملکردی بالاتر از برنامه مصوب به ثبت برساند.

شاه‌کرمی تاکید کرد: بررسی آمارها نشان می‌دهد میزان تولید سنگ آهن در ۶ ماهه نخست سال، حدود ۲۰ میلیون تن بوده که این میزان نشان دهنده رشد ۱۱۲ درصدی تولید سنگ آهن نسبت به برنامه ۶ ماهه است؛ علیرغم کاهش ۱۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ناشی از کمبود سوخت و مواد ناریه بوده است، پیش‌بینی می‌شود این کاهش تا پایان سال جبران شود.

وی با اشاره به میزان تولید طلا در ۶ ماهه نخست توضیح داد: تولید شمش طلا از معادن هیرد، موته و زرشوران مجموعا به ۷۹۴ کیلوگرم رسیده که این میزان نسبت به برنامه مدون سال ۱۴۰۵، تحقق ۱۲۸ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیر نظارت و بهره‌برداری ایمپاسکو ادامه داد: از دیگر برنامه‌های محقق شده نیمه نخست سال تولید بیش از ۳۲۷ هزار تن کانسنگ سرب و روی بوده که نسبت به برنامه مصوب، افزایش ۱۶۴ درصدی نشان می‌دهد.

وی در مقایسه عملکرد شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته عنوان کرد: با توجه به شرایط پیش بینی نشده، بروز جنگ و به ویژه به دلیل محدودیت‌های تامین سوخت و مواد ناریه، فعالیت‌های عملیاتی در برخی شاخص‌ها اندکی نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است با این حال، تلاش ما همچنان تا پایان سال، دستیابی به برنامه پیش بینی شده و عبور از محدودیت‌هاست.

شاه‌کرمی در پایان بر تداوم فعالیت‌ها، رفع موانع موجود و جبران عقب ماندگی نسبت به سال گذشته با هدف تحقق اهداف تولید و استخراج تاکید کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

موافقت منابع طبیعی قزوین با صدور پروانه‌های اکتشاف پهنه‌های الموت و آلونیت

نشست کمیته تعامل استان قزوین با حضور معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو با توافق با اداره کل منابع طبیعی استان برای صدور پروانه‌های اکتشاف پهنه‌های الموت و آلونیت و ایجاد مسیر جدیدی برای شناسایی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های معدنی پایان یافت.