اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 347847

تاریخ: 1405/08/03

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 347847

تاریخ: 1405/08/03

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
با حضور معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو؛

مراسم تودیع و معارفه سرپرست مجتمع فروکروم جغتای برگزار شد

17929133165496 (1)
مراسم تودیع و معارفه سرپرست مجتمع فروکروم جغتای با حضور معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو و فرماندار جغتای برگزار و نوید نیکو به عنوان سرپرست این مجتمع معرفی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو؛ مراسم تودیع و معارفه سرپرست مجتمع فروکروم با حضور حسن ابارشی فرماندار شهرستان جغتای، شهرام ادیب معاون اکتشاف و بهره‌برداری، امین کوهرنگی مدیر حراست، قباد شاه‌کرمی مدیر نظارت و مدیران شرکت «پارت گوال» (راهبر مجتمع)، مسئولان شهرستانی و مدیران مجتمع برگزار شد.

در این مراسم طی حکمی با تقدیر از تلاش‌های محمدرضا خسروجردی از سوی  مدیرعامل ایمپاسکو، نوید نیکو به عنوان سرپرست جدید مجتمع فروکروم جغتای معرفی شد.

در ادامه نشست، فرماندار شهرستان جغتای ضمن قدردانی از تلاش‌های خسروجردی، مجتمع فروکروم را از ظرفیت‌های کلیدی اقتصادی و صنعتی شهرستان و منطقه غرب خراسان رضوی برشمرد و بر نقش محوری این مجموعه در توسعه اقتصادی، رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار تأکید کرد.

همچنین در ادامه مراسم، معاون اکتشاف و بهره‌برداری ایمپاسکو، ضمن قدردانی از تلاش‌های چشمگیر خسروجردی و ابراز امیدواری برای موفقیت مدیریت جدید، بر اهمیت تعامل مستمر میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های تولیدی و صنعتی تأکید کرد.

وی با اشاره به روند فعالیت مجتمع فروکروم جغتای در سال‌های اخیر، عملکرد این مجتمع را رضایت بخش و آن را از نمونه‌های موفق واگذاری و راهبری مجتمع‌های تابعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی عنوان کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کانماین ۱۴۰۵؛ از جذب سرمایه تا هوشمندسازی معدن در مسیر توسعه زنجیره ارزش

بیستمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین‌آلات و تجهیزات وابسته با تمرکز بر جذب سرمایه، توسعه فناوری‌های نوین و رفع چالش‌های تولید از ۶ تا ۹ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ در تهران برگزار می‌شود؛ رویدادی که در شرایط دشوار اقتصادی، فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های معدنی ایران، تقویت تعاملات بین‌المللی و پیوند میان سرمایه، فناوری و تولید فراهم می‌کند.

مشارکت کارکنان فولاد هرمزگان در پویش تامین لوازم‌التحریر دانش‌آموزان کم‌برخوردار

پویش «همه با هم به مهر، بانی مهر شویم» با مشارکت کارکنان شرکت فولاد هرمزگان و همراهی مدیریت ارشد شرکت، با هدف تهیه و اهدای لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان یتیم و اکرام‌پذیر کمیته امداد امام خمینی (ره) در ساحل مهر لنگر انداخت.

دوره آموزشی اکتشاف نوین؛ آموزش ژئوفیزیک پهبادی در ایمپاسکو

دوره آموزشی سه‌روزه «کاربرد فناوری‌های پهبادی در ژئوفیزیک معدنی (UAV Mag)» ویژه مدیران و کارشناسان حوزه اکتشاف ستاد و مجتمع‌های تابعه و تحت نظارت ایمپاسکو، توسط واحد آموزش ستاد و با همکاری واحد اکتشاف برگزار شد.