اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 346619

تاریخ: 1405/07/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 346619

تاریخ: 1405/07/20

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی با وکالتی کردن حساب بانک تجارت

120.120
دور جدید ثبت‌نام خودروهای وارداتی در پلتفرم اتونوین، از روز دوشنبه بیستم مهرماه 1405 آغاز و تا پنج‌شنبه بیست‌وسوم مهرماه 1405 ادامه دارد و متقاضیان می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود در بانک تجارت، از این فرصت بهر‌ه‌مند شوند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک تجارت؛ امکان خرید خودروهای وارداتی فعال شده و علاقه‌مندان به خرید این محصولات می‌توانند با مسدودسازی 500 میلیون تومان به‌علاوه 20 هزار تومان حداقل موجودی، نسبت به وکالتی کردن حساب خود از روز دوشنبه بیستم مهرماه 1405 تا پنج‌شنبه بیست‌وسوم مهرماه 1405 اقدام کنند.

برای انجام روند وکالتی کردن حساب‌های تجارت و خرید خودروهای وارداتی، تنها کافی‌ست از طریق سامانه حساب‌های وکالتی بانک تجارت به آدرس www.tejaratbank.ir/vekalati سریع و ساده حساب خود را وکالتی کنید.

علاوه بر این شعب بانک تجارت در سراسر کشور پذیرای مشتریانی هستند که تمایل به وکالتی کردن حساب خود به‌‌صورت حضوری دارند.

برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با مرکز ارتباط مشتریان بانک تجارت به شماره ۱۵۵۴ تماس حاصل کنید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رونمایی کارت رفاهی «گام» بانک ملی ایران برای اعطای تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان/ تاکید سیفی بر حرکت هدفمند شبکه بانک ملی ایران در مسیر تحقق اهداف و ارتقای عملکرد

کارت رفاهی متصل به اوراق گواهی اعتبار مولد «گام» بانک ملی ایران با امکان اعطای تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بدون سود، با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک رونمایی شد.

سود خالص پست‌بانک ایران در نیمه نخست سال ۷۴ درصد افزایش یافت / رشد ۷۲ درصدی درآمد عملیاتی و عبور سپرده‌های مشتریان از ۲ هزار و ۳۸۸ هزار میلیارد ریال

پست‌بانک ایران در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، با ثبت ۶۰ هزار و 817 میلیارد ریال سود خالص، رشد ۷۴ درصدی این شاخص را نسبت به دوره مشابه سال گذشته تجربه کرد. درآمد عملیاتی بانک نیز با افزایش ۷۲ درصدی به بیش از ۱۵۲ هزار میلیارد ریال رسید.