اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 346274

تاریخ: 1405/07/15

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 346274

تاریخ: 1405/07/15

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
تغییر پارادایم در بیمه البرز

بیمه البرز رضایت‌محوری را جایگزین نگاه قراردادمحور می‌کند

04d93189ZTp3ZWJwfGY6MjEyODEwLmpwZWd8ZnVpOjIwODEzMHxsOmZhfHY6MQ
راهبرد بیمه البرز تغییر می‌کند؛ مدیرعامل این شرکت از جایگزینی مشتری‌مداری سنتی و نگاه قراردادمحور با رضایت‌محوری خبر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه البرز؛ راهبرد بیمه البرز با اعلام مدیرعامل این شرکت وارد مرحله تازه‌ای شده و رویکرد رضایت‌محوری قرار است جایگزین مشتری‌مداری سنتی و نگاه قراردادمحور شود. دکتر نیما نوراللهی، مدیرعامل بیمه البرز، این تحول را در گردهمایی مشترک مدیران ارشد این شرکت و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه در مشهد مقدس تشریح کرد.

مدیرعامل این شرکت بیمه در این گردهمایی بر ضرورت تغییر پارادایم در مدیریت شرکت تأکید کرد و گفت بیمه البرز از نگاه صرفاً عملیاتی و قراردادمحور عبور می‌کند. به گفته وی، این شرکت استراتژی اصلی خود را بر پایه سنجش مداوم شاخص‌های رضایتمندی قرار می‌دهد و این سنجش، مبنای تصمیم‌گیری‌های مدیریتی آن خواهد بود.

از قرارداد تا رضایت

در الگوی قراردادمحور، تمرکز اصلی یک شرکت بیمه بر انعقاد قرارداد و اجرای تعهدات مندرج در آن است؛ اما در رویکرد رضایت‌محور، تجربه بیمه‌گذار در همه مراحل خدمت، از صدور بیمه‌نامه تا رسیدگی به خسارت، به معیار سنجش عملکرد تبدیل می‌شود. اعلام سنجش مداوم شاخص‌های رضایتمندی به‌عنوان استراتژی اصلی، نشان می‌دهد این شرکت قصد دارد ارزیابی عملکرد خود را به بازخورد پیوسته بیمه‌گذاران گره بزند و تنها به حجم قراردادهای منعقدشده بسنده نکند.

تفاوت این رویکرد با مشتری‌مداری سنتی نیز در همین نقطه است. مشتری‌مداری سنتی معمولاً بر برخورد مناسب در لحظه ارائه خدمت تکیه دارد، در حالی که رضایت‌محوری به اندازه‌گیری منظم نتیجه خدمت و اصلاح فرایندها بر اساس آن نیاز دارد. به همین دلیل، تغییر راهبرد بیمه البرز بیش از هر چیز به ایجاد سازوکارهای سنجش دقیق و مستمر وابسته خواهد بود.

امتداد همکاری با حوزه‌های علمیه

برگزاری این گردهمایی با حضور مدیران مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، در امتداد همکاری دو مجموعه در ماه‌های اخیر است. بیمه البرز و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور مردادماه امسال تفاهم‌نامه همکاری و قراردادهای جامع بیمه‌ای در رشته‌های درمان، عمر و حوادث و عمر مانده بدهکار امضا کردند و بر اساس آن، پوشش بیمه‌ای این رشته‌ها تحت مدیریت این شرکت قرار گرفت. در همان مراسم مقرر شد دامنه همکاری‌ها در قالب تفاهم‌نامه‌ای مستقل به سایر رشته‌های بیمه اموال نیز گسترش یابد.

مدیرعامل این شرکت در مراسم امضای آن قراردادها نیز ارتقای رضایتمندی بیمه‌شدگان را اولویت اصلی مجموعه خوانده و بر بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های شرکت برای ارائه بهترین و سریع‌ترین خدمات به بیمه‌شدگان آن مرکز تأکید کرده بود. اکنون با اعلام تغییر پارادایم، این اولویت از سطح یک قرارداد مشخص فراتر رفته و به محور راهبرد کلان شرکت تبدیل شده است.

شاخص‌های عملکردی در دستور کار

توجه به شاخص‌های عملکردی پیش‌تر نیز در دستور کار مدیریت ارشد این شرکت قرار داشت. مدیرعامل بیمه البرز شهریورماه در نشست شورای مدیران، از برنامه‌ریزی برای تقویت شاخص‌های عملکردی و استفاده حداکثری از توان شبکه فروش خبر داده و شبکه فروش متخصص و سرمایه انسانی را دارایی اصلی شرکت دانسته بود. وی در آن نشست بر فراهم کردن بستر جذب نخبگان دانشگاهی نیز تأکید کرد.

با این تصمیم، راهبرد بیمه البرز به عنوان شرکتی ۶۸ ساله در صنعت بیمه کشور بر سنجش پیوسته رضایت بیمه‌گذاران استوار می‌شود و نتیجه آن را می‌توان در کیفیت خدمات ارائه‌شده به بیمه‌شدگان این شرکت، از جمله بیمه‌شدگان مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، ارزیابی کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ