اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 345661

تاریخ: 1405/07/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 345661

تاریخ: 1405/07/15

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
با حضور استاندار یزد صورت گرفت

آغاز عملیات اجرایی پنجمین نیروگاه خورشیدی چادرملو

photo_30364288397_x (1)
آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی پنجمین نیروگاه خورشیدی چادرملو با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات با حضور دکتر محمدرضا بابایی استاندار یزد، مسئولان استان و فرید دهقانی مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو برگزار شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی چادرملو؛ این نیروگاه در کنار نخستین نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی چادرملو و با سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری در مدت ۱۲ ماه در منطقه خضرآباد احداث می‌شود.

شرکت توسعه انرژی چادرملو (تاچکو) کارفرمای این طرح و ساتبا (سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق) مجری آن خواهد بود.

در این نیروگاه ۱۴۳ هزار و ۳۶۰ پنل خورشیدی با توان ۷۱۵ تا ۷۳۰ وات نصب خواهد شد و برای حدود ۴۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد.

از مزایای احداث این نیروگاه، تأمین برق حدود ۵۰ هزار خانوار، سهم محسوس در رفع نیاز انرژی مشترکین استان یزد و کاهش خاموشی‌ها در زمان پیک مصرف عنوان شده است.

احداث این نیروگاه با جلوگیری از انتشار سالانه ۱۱۵ هزار تن گازهای گلخانه‌ای، به توسعه فولاد سبز نیز کمک خواهد کرد

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو تاکنون سه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی و یک نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی احداث کرده و نیروگاه پنجم به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات، گام بزرگ دیگری از سوی این شرکت در تحقق اهداف عالیه دولت است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نیروگاه خورشیدی 100 مگاواتی چادرملو برق 50 هزار خانوار را تامین می‌کند

مدیرعامل چادرملو از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم نیروگاه خورشیدی خضرآباد با ظرفیت ۱۰۰ مگاوات و سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیون دلاری خبر داد؛ نیروگاهی که می‌تواند برق مورد نیاز نزدیک به ۵۰ هزار خانوار را تأمین کند.

نفت پاسارگاد در مسیر ارتقای کیفیت راه‌های کشور

همایش آموزشی-ترویجی «ارزیابی نقش قیرهای اصلاح‌شده در ارتقای کیفیت رویه‌های آسفالتی» به‌همت شرکت نفت پاسارگاد، از شرکت‌های تابعه هلدینگ تاپیکو و با حضور مدیران حوزه راه و شهرسازی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مسئولان کشوری و استانی، استادان دانشگاه، متخصصان و فعالان صنعت قیر و آسفالت در شیراز برگزار شد.

آمادباش پرسی ایران گاز برای فصل سرد سال

نشست شورای راهبردی شرکت پرسی ایران گاز، از شرکت‌های تابعه هلدینگ تاپیکو با هدف بررسی راهکارهای مدیریت کمبود احتمالی گاز و آمادگی حداکثری برای خدمت‌رسانی به هموطنان در فصل سرد سال با حضور مدیران ارشد ستادی و شعب عملیاتی این شرکت برگزار شد.