اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 3431

تاریخ: 1398/04/02

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 3431

تاریخ: 1398/04/02

کپی نشانی خبر

وزیر صمت: مدیران در مبارزه با فساد از جوسازی نترسند

Mobareze Ba Fesad

وزیر صنعت، معدن و تجارت خطاب به معاونین و مدیران وزارتخانه گفت: در مبارزه با فساد از هیچ جوسازی واهمه نداشته و اقدامات و عملکردهای مثبت حوزه کاری خود را رسانه ای کنید تا در مردم احساس امید به آینده ایجاد شود.

به گزارش اقتصاد ملت و به نقل از روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، رضا رحمانی در جلسه شورای معاونین وزارتخانه با تأکید بر این موضوع افزود: نباید در ملت ایجاد ناامیدی شود، البته ایراداتی هم وجود دارد و ما منکر این موضوع نیستیم، اما نباید برای اینکه یک شخص یا یک دستگاه خاص زیر سئوال برود، ملت را ناامید کرد.

وی با اشاره به فشارهای اقتصادی وارد شده به دولت و مردم توسط دشمن، تصریح کرد: نقشه دشمن برای فلج کردن اقتصاد کشور و تعطیلی کارخانه‌ها به لطف الهی نقش برآب شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه امسال هفت محور کاری مهم برنامه ریزی شده است، گفت: این محورها در حوزه های صنعت، معدن، تجارت خارجی، تجارت و بازرگانی داخلی، فناوری، مباحث مالی و مباحث مربوط به کسب و کار هستند که حوزه بازرگانی داخلی 12 زیربرنامه مهم را در برمی‌گیرد.

رحمانی با تأکید بر اینکه صادرات به ویژه به کشورهای همسایه اولویت مهمی در سال 98 است، بیان کرد: صادرات باید به درستی مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد.

نقش مهم اصناف در کنترل بازار و جلوگیری از قاچاق کالا

وی با اشاره به برگزاری مراسم روز ملی اصناف تصریح کرد: از اصناف در این مراسم خواستیم تا در خصوص کنترل قیمتها در بازار و جلوگیری از فروش کالاهای قاچاق با ما همکاری داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه هدف گذاری اشتغال‌زایی 250 هزار نفری سال گذشته در حوزه اصناف محقق شد، گفت: سال گذشته صدور پروانه‌های صنفی 12 درصد افزایش یافت و در همین 2 ماهه امسال نیز بیش از 6 درصد در صدور پروانه‌های صنفی افزایش داشتیم.
گفتنی است در این جلسه تحولات و نوسانات صادرات و واردات در سال 1397 مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

روایتگران رویداد محکم‌تر از فولاد راوی حماسه بازسازی‌ها

بخش روایت رویداد ملی محکم‌تر از فولاد با حضور جمعی از روایتگران و نویسندگان از استان‌های مختلف کشور طی دو روز برگزار شد و شرکت‌کنندگان با حضور میدانی در فولاد مبارکه، از نزدیک در جریان روند بازسازی نواحی تولیدی و نیروگاه‌های آسیب‌دیده در جنگ رمضان قرار گرفتند.

بازدیدی برای بررسی و ارزیابی ساختارهای سازمانی و توسعه سرمایه انسانی در مجتمع سنگ‌آهن سیرجان و منطقه گل‌گهر

در راستای بررسی و ارزیابی ساختارهای سازمانی و توسعه سرمایه انسانی در بخش معدن و صنایع معدنی، نمایندگان سازمان اداری و استخدامی کشور، با همراهی مدیر سرمایه انسانی و پشتیبانی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و کارشناسان مربوطه، از مجتمع سنگ‌آهن سیرجان و منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر بازدید کردند.

بیانیه شرکت ملی صنایع مس ایران درباره اتفاقات اخیر

در پی انتشار اخباری درباره احضار و بازداشت تعدادی از کارکنان و بازنشستگان شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سرچشمه، روابط عمومی شرکت به‌منظور شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی به افکار عمومی و ذی‌نفعان اعلام می‌کند

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه گندله‌سازی ۲ چادرملو

فرید دهقانی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، به همراه جمعی از مدیران این شرکت، با حضور در محل اجرای پروژه گندله‌سازی ۲، از روند احداث این طرح بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت بخش‌های مختلف آن را مورد بررسی قرار داد.