اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 342986

تاریخ: 1405/06/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 342986

تاریخ: 1405/06/26

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
با صدور حکم توسط دکتر شعبانی، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش صورت گرفت؛

انتصاب معاونان جدید «خرید»، «اجرایی» و « فناوری و برنامه‌ریزی»

22962-1789677733
در راستای برنامه‌های توسعه‌ای و تغییرات و چرخش مدیریتی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش ، احکام جدید برای سه معاونت‌ صادر شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش؛ بر اساس این تغییرات، مهندس سعید لک که پیش از این عهده‌دار مسئولیت معاونت خرید بود، به عنوان سرپرست معاون فناوری و برنامه‌ریزی منصوب شد. همچنین، مهندس احمد صرامی، رئیس پیشین کمیسیون معاملات، مسئولیت سرپرست معاونت خرید را بر عهده گرفت.

علاوه بر این، مهندس امیر قنبری که پیش از این مدیریت حوزه مدیریت شرکت را بر عهده داشت، با حکم مدیرعامل به عنوان سرپرست معاون اجرایی و سرپرست حوزه مدیریت شرکت فولاد کاوه جنوب کیش منصوب گردید.

در این مراسم، ضمن معرفی معاونان جدید، از خدمات مهندس حسین خیاطی در دوران تصدی معاونت برنامه‌ریزی و فناوری قدردانی شد.

دکتر مجتبی شعبانی، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش در پایان این نشست، با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از توان مدیریتی داخلی، اظهار داشت: «این تغییرات با هدف هم‌افزایی بیشتر میان بخش‌های مختلف سازمان و تسریع در اجرای برنامه‌های استراتژیک صورت گرفته است. استفاده از تجربیات مدیران باسابقه در حوزه‌های جدید، به پایداری عملیاتی و تحقق اهداف توسعه‌ای شرکت کمک خواهد کرد.»

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بازدیدی برای بررسی و ارزیابی ساختارهای سازمانی و توسعه سرمایه انسانی در مجتمع سنگ‌آهن سیرجان و منطقه گل‌گهر

در راستای بررسی و ارزیابی ساختارهای سازمانی و توسعه سرمایه انسانی در بخش معدن و صنایع معدنی، نمایندگان سازمان اداری و استخدامی کشور، با همراهی مدیر سرمایه انسانی و پشتیبانی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و کارشناسان مربوطه، از مجتمع سنگ‌آهن سیرجان و منطقه معدنی و صنعتی گل‌گهر بازدید کردند.

بیانیه شرکت ملی صنایع مس ایران درباره اتفاقات اخیر

در پی انتشار اخباری درباره احضار و بازداشت تعدادی از کارکنان و بازنشستگان شرکت ملی صنایع مس ایران و مجتمع مس سرچشمه، روابط عمومی شرکت به‌منظور شفاف‌سازی و پاسخ‌گویی به افکار عمومی و ذی‌نفعان اعلام می‌کند

پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه گندله‌سازی ۲ چادرملو

فرید دهقانی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، به همراه جمعی از مدیران این شرکت، با حضور در محل اجرای پروژه گندله‌سازی ۲، از روند احداث این طرح بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت بخش‌های مختلف آن را مورد بررسی قرار داد.

فولاد غدیر نی‌ریز در مسیر توسعه و بومی‌سازی فناوری با تکیه بر ظرفیت دانش‌بنیان‌های فارس

در راستای تقویت پیوندهای صنعت و فناوری، جمعی از مدیران، نمایندگان شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مجموعه پارک علم و فناوری فارس با حضور در شرکت فولاد غدیر نی‌ریز، زمینه‌های همکاری مشترک برای توسعه فناوری‌های مورد نیاز فولاد غدیر نی‌ریز را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.