اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 342246

تاریخ: 1405/06/16

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 342246

تاریخ: 1405/06/16

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
در آیین «یک ایران متصل»؛

رئیس‌جمهور بر نقش زیرساخت‌های ارتباطی در مسیر توسعه و تحول کشورتأکیدکرد

استوري+جديد+(37)
رئیس‌جمهوری با تأکید بر نقش علم، فناوری و داده در پیشرفت کشور، توسعه زیرساخت‌های ارتباطی را یکی از الزامات بهره‌گیری از ظرفیت‌های فناوری و حرکت در مسیر تحول دانست و بر حمایت از نوآوری و استفاده هوشمندانه از توانمندی‌های علمی و انسانی کشور تأکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران؛ مسعود پزشکیان در مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات، با اشاره به نقش علم و آگاهی در پیشرفت انسان و جوامع، بر ضرورت استفاده گسترده و هدفمند از فناوری برای حل مسائل کشور و ایجاد زمینه‌های جدید رشد و توسعه تأکید کرد.

رئیس‌جمهوری با اشاره به اهمیت داده و مدیریت صحیح آن اظهار داشت: اگر داده‌ها را در اختیار داشته باشیم و بتوانیم آنها را به‌درستی مدیریت کنیم، بسیاری از مشکلات و تخلفات قابل پیشگیری و مدیریت خواهد بود. وی تأکید کرد که داده‌ها و فناوری‌های نوین می‌توانند در حوزه‌هایی همچون مدیریت، پزشکی، صنعت، تجارت و کشاورزی، مبنای تصمیم‌گیری‌های دقیق و مبتنی بر شواهد قرار گیرند.

وی با تأکید بر ضرورت استقبال از نوآوری و خلق راهکارهای جدید افزود: تمام پیشرفت‌هایی که در دنیا رخ داده، بر پایه توانایی‌هایی است که خداوند در وجود انسان قرار داده است و باید از این ظرفیت برای خلق و توسعه فناوری‌های جدید استفاده کرد.

رئیس‌جمهوری همچنین با اشاره به نگرانی‌هایی که درباره احتمال سوءاستفاده از فناوری مطرح می‌شود، تصریح کرد: ممکن است عده‌ای از این ابزارها سوءاستفاده کنند، اما نباید به این بهانه راه رشد و توسعه را بر خود ببندیم.

وی با اشاره به ظرفیت گسترده فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف، بر ضرورت فراهم‌کردن بستر مناسب برای رشد و توسعه تأکید کرد؛ رویکردی که تحقق آن، نیازمند زیرساخت‌های ارتباطی قدرتمند، پایدار و پرسرعت است.

پزشکیان در ادامه با قدردانی از متخصصان و فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، زیرساخت‌های ارتباطی و تجهیزات پیشرفته را حاصل دانش، خلاقیت و تلاش سرمایه‌های انسانی کشور دانست و گفت: ارزش این سرمایه‌های انسانی بسیار بالاتر از هزاران پروژه مادی است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

همکاری راهبردی رایتل و ایریسا در مسیر هوشمندسازی صنایع

تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان شرکت خدمات ارتباطی رایتل و شرکت بین‌المللی مهندسی سیستم‌ها و اتوماسیون ایریسا با هدف توسعه راهکارهای یکپارچه ارتباطی، اتوماسیون صنعتی، تحول دیجیتال، اینترنت اشیا و امنیت سایبری در صنایع، به امضا رسید.

همکاری راهبردی رایتل و ایریسا در مسیر هوشمندسازی صنایع

تفاهم‌نامه همکاری راهبردی میان شرکت خدمات ارتباطی رایتل و شرکت بین‌المللی مهندسی سیستم‌ها و اتوماسیون ایریسا با هدف توسعه راهکارهای یکپارچه ارتباطی، اتوماسیون صنعتی، تحول دیجیتال، اینترنت اشیا و امنیت سایبری در صنایع، به امضا رسید.

رایتل در «یک ایران متصل»؛ بهره‌برداری از ۴۱سایت جدید LTE و 3G در ۱۶ استان

همزمان با برگزاری آیین «یک ایران متصل» مجموعه‌ای از پروژه‌های ارتباطی و فناوری کشور به بهره‌برداری رسید که رایتل نیز با اجرای ۴۱ پروژه توسعه شبکه، سهم خود را در گسترش پوشش و ظرفیت ارتباطات سیار کشور به ثبت رساند.