اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 342061

تاریخ: 1405/06/22

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 342061

تاریخ: 1405/06/22

نویسنده: خبرنگار-2

کپی نشانی خبر

تجدید پیمان کارکنان بیمه دی کهگیلویه و بویراحمد با شهدا/ خدمت به خانواده‌های معظم ایثارگران اولویت راهبردی است

IMG_20260913_083812-1100x692
همکاران بیمه دی استان کهگیلویه و بویراحمد و بنیاد شهید و امور ایثارگران، طی مراسمی در گلزار مطهر شهدا، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر، بر استمرار خدمت‌رسانی مطلوب و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به‌عنوان رسالتی کلیدی تأکید کردند.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه دی؛ مدیر بیمه دی استان کهگیلویه و بویراحمد به همراه معاونت درمان بنیاد شهید و امورایثارگران استان، جمعی از همکاران و نمایندگان شرکت بیمه دی با حضور در گلزار مطهر شهدا، ضمن قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای والامقام، با آرمان‌های بلند شهدا تجدید میثاق نمودند.

در جریان این آیین معنوی، حاضران ضمن تأکید بر لزوم استمرار راه و خط‌مشی شهدا، ارائه خدمات شایسته، بهینه و تکریم شایسته خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را از اولویت‌های مهم و راهبردی بیمه
دی برشمردند و بر عزم جدی این مجموعه برای ارتقای سطح کیفی خدمات‌رسانی به این قشر معزز تصریح کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دیدار مسئولان استان کرمانشاه با خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس

با هدف تکریم خانواده‌های معزز شهدا و ایثارگران، مدیر بیمه دی کرمانشاه با همراهی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس، مدیرکل بنیاد شهید استان و با خانواده‌های معظم شهیدان رضا محمدی و شهرام جعفری دیدار کردند.