اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 341942

تاریخ: 1405/05/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 341942

تاریخ: 1405/05/22

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تسریع در پرداخت خسارات درمانی خانواده‌های شهدا و جانبازان کرمانشاهی

ImageHandler (20)
در نشست مشترک بیمه دی استان کرمانشاه و مدیران بنیاد شهید استان‌ بر تسریع در پرداخت اسناد درمانی و ارتقای کیفیت خدمات به ایثارگران در کرمانشاه تأکید کردند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بیمه دی از کرمانشاه؛ جلسه‌ای با حضور امید باوندپور، مدیر بیمه دی استان کرمانشاه به همراه جمعی از کارشناسان وچراغی، معاون درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه در محل شعبه بیمه دی استان برگزار شد.

در این نشست، ضمن بررسی روند ارائه خدمات درمانی به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، بر ضرورت پرداخت به‌موقع مطالبات مراکز درمانی و همچنین پرداخت به‌موقع اسناد دو درصد تاکید شد.

همچنین موضوع پایش عمومی، بررسی عملکرد داروخانه‌ها و انجام بازدیدهای مشترک با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت و بر استمرار این بازدیدها با هدف شناسایی و رفع مشکلات و ارتقای کیفیت خدمات اشاره شد.

در ادامه، حاضران بر ضرورت تعامل و همکاری بیشتر میان بیمه دی و بنیاد شهید و امور ایثارگران، با هدف تسریع در روند خدمت‌رسانی، رفع مشکلات و افزایش رضایتمندی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران تأکید کردند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.