به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سندیکای بیمهگران ایران؛ در این نشست پیشنهادات اعضای کمیسیونهای تخصصی فنی و حقوقی سندیکای بیمهگران ایران در خصوص اصلاح تبصره 3 ماده 8 قانون بیمه شخص ثالث، مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی سندیکای بیمهگران ایران؛ در این نشست پیشنهادات اعضای کمیسیونهای تخصصی فنی و حقوقی سندیکای بیمهگران ایران در خصوص اصلاح تبصره 3 ماده 8 قانون بیمه شخص ثالث، مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

برندگان چهارمین قرعه کشی هفتگی جشنواره دیما که در آن هر هفته 2 دستگاه موتورسیکلت به قید قرعه به کاربران

کارگزاری کارآمد در شهریورماه، رتبه سوم ارزش معاملات گواهی سپرده کالایی و مشتقه کالا و رتبه ششم مجموع معاملات کالا

مدیرعامل پتروشیمی تبریز از عرضه اولیه سهام این شرکت با نماد «شتبریز» در روز چهارشنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۵ خبر

حمایت هدفمند بانک صنعت و معدن از واحدهای تولیدی و تأمین مالی فوری کالاهای اساسی و دارویی در دوران جنگ

برندگان چهارمین قرعه کشی هفتگی جشنواره دیما که در آن هر هفته 2 دستگاه موتورسیکلت به قید قرعه به کاربران دیما تعلق می گیرد، مشخص شدند.

کارگزاری کارآمد در شهریورماه، رتبه سوم ارزش معاملات گواهی سپرده کالایی و مشتقه کالا و رتبه ششم مجموع معاملات کالا را کسب کرد؛ عملکردی که جایگاه این کارگزاری را در بخشهای تخصصی بازار کالا نشان میدهد.

مدیرعامل پتروشیمی تبریز از عرضه اولیه سهام این شرکت با نماد «شتبریز» در روز چهارشنبه ۶ آبان ماه ۱۴۰۵ خبر داد؛ همزمان معاون مالی و اقتصادی شرکت از ثبت ۲۸هزار میلیارد تومان فروش محصولات و تحقق بیش از ۶هزار میلیارد تومان سود خالص در شش ماهه نخست سالجاری خبر داد.

حمایت هدفمند بانک صنعت و معدن از واحدهای تولیدی و تأمین مالی فوری کالاهای اساسی و دارویی در دوران جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان، با پرداخت هزاران فقره تسهیلات و تخصیص منابع مالی گسترده، تداوم یافت.