اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 339988

تاریخ: 1405/06/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 339988

تاریخ: 1405/06/07

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تقدیر وزیر اقتصاد از بیمه ایران برای کسب موفقیت در جشنواره شهید رجایی

900849
وزیر امور اقتصادی و دارایی کسب عنوان دستگاه برگزیده بخش «یاور فتح» در بیست و یکمین جشنواره شهید رجایی سال ۱۴۰۵ را به شرکت سهامی بیمه ایران تبریک گفت و از عملکرد مدیرعامل و کارکنان این شرکت در خدمت‌رسانی به مردم و مدیریت بحران تقدیر کرد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از شادا؛ سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در پی کسب عنوان دستگاه برگزیده بخش «یاور فتح» در بیست و یکمین دوره جشنواره شهید رجایی از سوی شرکت سهامی بیمه ایران، این موفقیت را به مدیرعامل، مدیران و کارکنان این شرکت تبریک گفت و از تلاش‌های مجموعه بیمه ایران در ایفای مسئولیت‌های ملی و خدمت‌رسانی به مردم تقدیر کرد.

مدنی‌زاده با اشاره به نقش و جایگاه بیمه ایران به عنوان تنها شرکت دولتی بیمه کشور، کسب این عنوان را نشاندهنده عملکرد مسئولانه، آمادگی سازمانی و توانمندی این مجموعه در شرایط حساس و بحرانی دانست و اظهار کرد: حضور مؤثر بیمه ایران در کنار مردم و ایفای به‌ موقع تعهدات بیمه‌ای به‌ ویژه در شرایط دشوار، بخشی از مسئولیت ملی این شرکت در حمایت از امنیت اقتصادی و آرامش جامعه است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تقدیر از دکتر علی جباری رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل بیمه ایران و تمامی مدیران و کارکنان این شرکت؛ تداوم خدمت‌رسانی، تسریع در رسیدگی به مطالبات بیمه‌گذاران و ایفای تعهدات به‌ ویژه در شرایط بحران را موجب تقویت تاب‌آوری اقتصادی کشور دانست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تاکید بر ارتقاء خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و بازنشستگان قوچان

سرپرست بیمه دی استان خراسان رضوی در سفری به شهرستان قوچان، ضمن بررسی فرآیند ارائه خدمات درمانی به خانواده‌های معظم شهداء و ایثارگران از وضعیت دفاتر جمع‌آوری خسارت درمان قرارداد صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این شهرستان بازدید کرد.

شاخص‌کل بورس از ۶.۵ میلیون واحد عبور کرد

شاخص‌کل بورس تهران در پایان معاملات امروز با رشد ۱۲۹ هزار و ۵۸۲ واحدی معادل ۲.۰۳ درصد، در ارتفاع ۶ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۱۵۷ واحد ایستاد و همزمان شاخص‌کل فرابورس نیز با افزایش ۶۸۳ واحدی به ۵۱ هزار و ۳۶۲ واحد رسید.