اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 339903

تاریخ: 1405/06/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 339903

تاریخ: 1405/06/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

حمایت بانک سپه از صنایع استان خوزستان در هفته دولت

images
هم‌زمان با گرامیداشت هفته دولت و در راستای حمایت از زنجیره ارزش تولید ملی، دکتر خسرو فرحی رئیس هیأت‌مدیره بانک سپه به همراه جمعی از مدیران ارشد این بانک، در دیدار و گفتگو با مدیران‌عامل شرکت‌های بزرگ پتروشیمی و صنعتی، از تداوم و توسعه تأمین مالی پروژه‌های کلان پتروشیمی و فولاد و زنجیره تأمین شرکت‌های این استان خبرداد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک سپه؛ دکتر فرحی در این نشست‌ها با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی و تبریک هفته دولت، استان خوزستان را قلب تپنده صنعت کشور دانست و گفت: نخستین بانک ایرانی با تکیه بر ظرفیت‌های بانکداری شرکتی، در خدمت صنایع کشور و زنجیره ارزش تولید است.

رئیس هیأت‌مدیره بانک سپه افزود: این بانک آمادگی کامل دارد تا با طراحی بسته‌های اختصاصی مالی، ارتقای خدمات ارزی، صدور انواع اعتبارات اسنادی (LC) و ضمانت‌نامه‌ها و بهره‌گیری از ابزارهای نوین تأمین مالی، نیازهای نقدینگی و طرح‌های توسعه‌ای و بویژه آسیب دیدگان از جنگ های تحمیلی را با جدیت حمایت خواهد نمود.

وی با تأکید بر لزوم چابک‌سازی فرآیندهای تصمیم‌گیری از طریق هم‌افزایی ارکان ستاد و صف تصریح کرد: رویکرد بانک سپه در خوزستان خلق ارزش مشترک با فعالان حوزه نفت، پتروشیمی و فولاد است؛ از این‌رو با تشکیل کارگروه‌های تخصصی، تسهیل حوالجات ارزی و خدمات‌رسانی مالی به این صنایع در زمان مناسب عملیاتی خواهد نمود.

شایان ذکر است، در جریان این دیدارها، راهکارهای تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای و سرمایه در گردش چند مجموعه بزرگ صنعتی و پتروشیمی مورد توافق و پیگیری قرار گرفت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

دیدار مدیرعامل بانک تجارت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تقویت همکاری‌های علمی و بانکی

مدیرعامل بانک تجارت در راستای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، دانشگاه و توسعه دانش مدیریت مالی و حمایت از نوآوری‌های حوزه فین‌تک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

«تمدن‌تد»؛ میز گفت‌وگوی تولید و بازار سرمایه برای عبور از پیچیدگی‌های اقتصاد امروز

در شرایطی که تورم، نوسانات ارزی، نرخ بهره و افزایش هزینه‌های تأمین مالی، معادلات تصمیم‌گیری بنگاه‌های تولیدی را پیچیده‌تر از همیشه کرده است، نخستین همایش «تمدن‌تد» با گردهم آوردن مدیران مالی بیش از ۲۵۰شرکت تولیدی و صنعتی، تلاش کرد تا فاصله میان نیازهای واقعی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه را کاهش دهد؛ نشستی که در آن «تاب‌آوری» نه به ‌عنوان یک شعار؛ بلکه به‌ عنوان ضرورتی برای مدیریت منابع، تأمین مالی و حفظ قدرت عملیاتی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.