اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 339317

تاریخ: 1405/06/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 339317

تاریخ: 1405/06/02

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بازدید مدیر بانك صنعت و معدن استان خوزستان از نیروگاه سیكل تركیبی ۵۰۰ مگاواتی بهبهان

Capture-259.jpg
در راستای تداوم بازدیدهای میدانی از طرح‌ها و واحدهای تولیدی تأمین مالی‌شده توسط بانک صنعت و معدن، مدیر استانی خوزستان این بانک از نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۰۰ مگاواتی بهبهان و شرکت تولید برق خوزستان غدیر بازدید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک صنعت و معدن؛ این بازدید با هدف بررسی میدانی وضعیت فعالیت نیروگاه، شناسایی و بررسی مسائل طرح، ارزیابی نحوه بازپرداخت تسهیلات ارزی و همچنین بررسی زمینه‌های توسعه و تقویت همکاری‌های متقابل میان بانک صنعت و معدن و این شرکت انجام شد.

در جریان این بازدید، بابک گله داری مدیر بانک صنعت و معدن استان خوزستان ضمن بررسی روند فعالیت نیروگاه و مسائل مرتبط با طرح، بر اهمیت استمرار تعامل و همکاری میان بانک و شرکت تولید برق خوزستان غدیر تأکید کرد.

وی همچنین به اهمیت گردش حساب‌های شرکت در شعبه بانک صنعت و معدن و بر ضرورت تمرکز بیشتر گردش حساب‌های شرکت نزد شعبه تأکید کرد.

مدیر بانک صنعت و معدن استان خوزستان در ادامه، از تلاش‌ها و زحمات مدیریت و کارکنان نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان قدردانی کرد و گفت: فعالیت این مجموعه در شرایط آب‌وهوایی گرم و سخت منطقه، با ضریب تولید حدود 96 درصد، نشان‌دهنده عملکرد مطلوب و تلاش مستمر مدیریت و کارکنان نیروگاه است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

واگذاری شرکت آلومینای ایران؛ الگویی موفق از اجرای هدفمند اصل ۴۴ در استان خراسان شمالی

 دکتر هادی قوامی نائب‌رئیس اول کمیسیون ویژه جهش و حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، واگذاری شرکت آلومینای ایران را قانونی، شفاف و در راستای اهداف اصلی اصل ۴۴ توصیف کرد و آن را الگویی برای واگذاری سایر صنایع دولتی استان خواند و گفت: این واگذاری نمونه‌ای موفق از انتقال مدیریت بنگاه بزرگ و راهبردی به بخش خصوصی دارای اهلیت و سابقه صنعتی است که می‌تواند باعث جهش عملکرد صنایع استان و بهره‌مندی استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از منافع این سرمایه‌گذاری و توسعه اشتغال و رونق تولید و افزایش منابع درآمدی استان شود.