اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 336178

تاریخ: 1405/05/09

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 336178

تاریخ: 1405/05/09

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
در جریان بازدید معاون رئیس قوه قضاییه از شرکت مبین انرژی خلیج فارس عنوان شد؛

تشکیل کارگروه تخصصی برای حل مشکلات اسناد اراضی شرکت‌های پتروشیمی

IMG_20260731_201823_243
دکتر بابایی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در جریان سفر به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و بازدید از شرکت مبین انرژی خلیج‌فارس؛ از تشکیل کارگروهی تخصصی برای بررسی و پیگیری مشکلات مربوط به اسناد اراضی شرکت‌های پتروشیمی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی شرکت مبین انرژی خلیج‌فارس؛ دکتر بابایی معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، در جریان سفر به منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و بازدید از شرکت مبین انرژی خلیج فارس، از تشکیل کارگروهی تخصصی برای بررسی و پیگیری مشکلات مربوط به اسناد اراضی شرکت‌های پتروشیمی خبر داد.

وی با تأکید بر ضرورت رفع موانع حقوقی و ثبتی پیش‌روی صنایع اظهار داشت: این کارگروه با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، دستگاه قضایی و سایر نهادهای ذیربط، موضوعات مربوط به اسناد اراضی را بررسی و برای رفع مشکلات موجود اقدام خواهد کرد.

دکتر بابایی تسریع در تعیین تکلیف مسائل ثبتی را گامی مؤثر در حمایت از تولید، تسهیل سرمایه‌گذاری و ایجاد امنیت حقوقی برای صنایع دانست و بر همکاری همه دستگاه‌های مسئول برای حل این موضوعات تأکید کرد.

⚡️ این انرژی ادامه دارد …

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

فراخوان سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌های بهینه‌سازی و صرفه‌جویی گاز طبیعی

در راستای سیاست‌های کلان کشور در حوزه مدیریت مصرف انرژی، کاهش ناترازی گاز طبیعی، امنیت انرژی و راهبرد کلان و مسئولیت شرکت در صیانت از منابع ملی و توسعه پایدار، هلدینگ سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین (تاپیکو) فراخوان سرمایه‌گذاری و مشارکت در طرح‌های بهینه‌سازی و صرفه‌جویی گاز طبیعی را منتشر کرد.

درخشش صنایع شیمیایی ایران در اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران»

نخستین اجلاس سراسری «نشان عالی ساخت ایران؛ از مدیر شایسته تا برند ملی ماندگار»؛ با حضور جمعی از مقامات، مدیران ارشد و نمایندگان تشکل‌های اقتصادی و صنعتی کشور، در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران برگزار شد.