اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 335476

تاریخ: 1405/05/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 335476

تاریخ: 1405/05/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
تداوم خدمات هوانوردی با تلاش متخصصان داخلی؛

زیرساخت آسیب‌دیده در کوتاه‌ترین زمان جایگزین شد

91db32ae-316c-49fc-9a87-31d4e27d90ab
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با حضور در فرودگاه بین‌المللی شیراز، از ایستگاه رادیویی ( RCAG) سیدان بازدید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ مرتضی دهقان با حضور در فرودگاه بین‌المللی شیراز، از ایستگاه رادیویی ( RCAG) سیدان بازدید کرد.

در این بازدید با اشاره به حمله اخیر رژیم صهیونیستی به یکی از زیرساخت‌های غیرنظامی هوانوردی کشور، اظهار کرد: یکی از سایت‌های فعال در ارائه خدمات هوانوردی و پشتیبانی از پروازهای غیرنظامی هدف حمله دشمن قرار گرفت تا در روند حمل‌ونقل هوایی کشور اختلال ایجاد شود.

دهقان افزود: با تلاش شبانه‌روزی، دانش فنی و آمادگی متخصصان داخلی، اقدامات دشمن در کوتاه‌ترین زمان ممکن خنثی شد و زیرساخت‌ها و ارتباطات جایگزین به سرعت برقرار شد؛ به‌گونه‌ای که خدمات هوانوردی و ناوبری هوایی بدون هیچ‌گونه وقفه ادامه یافت.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر توانمندی متخصصان صنعت هوانوردی کشور تصریح کرد: ظرفیت علمی و تخصصی ایجادشده در این حوزه، امکان ارائه مستمر خدمات ایمن و پایدار را فراهم کرده است.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران همچنین حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی هوانوردی را مغایر با قوانین و مقررات بین‌المللی دانست و گفت: در حالی که سازمان جهانی هواپیمایی کشوری همواره بر حفظ ایمنی پروازها تأکید دارد، رژیم صهیونیستی-آمریکایی با نادیده گرفتن این اصول، زیرساخت‌های غیرنظامی را هدف قرار داده است.

وی در پایان با قدردانی از تلاش کارکنان صنعت هوانوردی کشور خاطرنشان کرد: همکاران ما با تمام توان در حال خدمت‌رسانی هستند و با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، خدمات هوانوردی کشور در آینده نیز با کیفیت، ایمنی و پایداری بیشتری به مردم عزیز ارائه خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص

معاون تولید، پشتیبانی و خدمات فنی سایپا از ثبت رکورد جدید تولید خودروهای کامل در این شرکت خبر داد و گفت: با کاهش خودروهای ناقص و افزایش تولید عبور مستقیم، تولید روزانه خودروهای کامل سایپا از مرز ۶۰۰ دستگاه عبور کرد.

مصرف آب در فرودگاه‌های کشور۳۳ درصد کاهش یافت/ کاهش مصرف انرژی در فرودگاه‌ها با هوشمندسازی و استفاده از فناوریهای نوین

عضوهیات مدیره وراهبر معاونت عملیات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: با برنامه ریزی کمیته بهینه سازی مصرف انرژی و تعامل و همکاری همه مدیران فرودگاه‌های کشور، امسال متوسط مصرف گاز، آب و برق در این فرودگاه‌ها نسبت به سال گذشته به ترتیب ۳۷، ۳۳ و ۲۸ درصد کاهش یافته است.