اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 335292

تاریخ: 1405/05/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 335292

تاریخ: 1405/05/03

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

کریتی ثانی سکاندار جدید شرکت پایا شد

IMG-20260725-WA0002-1280x720
آئین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا با حضور معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات برگزار شد و طی آن رمضان کریتی‌ثانی به‌ عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی و از خدمات امیدرضا محبعلی قدردانی شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه معادن و فلزات؛ صبح امروز آئین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا با حضور محمدحسین قائمی‌راد معاون برنامه‌ریزی، بودجه و نظارت بر امور شرکت‌های هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات برگزار شد. در این مراسم رمضان کریتی‌ثانی به‌ عنوان مدیرعامل جدید این شرکت منصوب شد و از تلاش‌ها و خدمات امیدرضا محبعلی در دوران مسئولیت وی تقدیر به عمل آمد.

کریتی‌ثانی از مدیران باسابقه و شناخته‌ شده حوزه معدن کشور به شمار می‌رود و پیش از این مدیرعاملی شرکت مهندسی فناوری صدر فردا را بر عهده داشت. همچنین مدیریت ۱۷ساله شرکت زغالسنگ پروده طبس، از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۳، از مهمترین سوابق اجرایی وی در صنعت معدن محسوب می‌شود.

شرکت مدیریت اکتشاف منابع معدنی پایا به‌ عنوان کنسرسیومی تخصصی با محوریت هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و مشارکت ۱۲شرکت بزرگ معدنی، فولادی و سرمایه‌گذاری کشور، در سال ۱۳۹۷ تأسیس شد و از سال ۱۳۹۸ فعالیت اجرایی خود را آغاز کرد. این مجموعه با تمرکز بر توسعه فعالیت‌های اکتشافی، نقش مهمی در شناسایی و توسعه ذخایر معدنی کشور ایفا می‌کند.

براساس آخرین گزارش‌های منتشر شده، مطالعات انجام‌ شده در ۱۳ پهنه اکتشافی تحت مدیریت این شرکت تاکنون به ثبت ۵۲درخواست اکتشافی و دریافت پروانه اکتشاف برای ۲۷محدوده منجر شده است. همچنین پایا موفق به اخذ پنج گواهی کشف و یک پروانه بهره‌برداری در حوزه‌های مس، طلا و منگنز شده و عملیات اکتشافی تعدادی دیگر از محدوده‌های معدنی آن نیز در مراحل پایانی قرار دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رشد ۸۱درصدی فروش، ثبت ۱۵۰همت سود و شتاب توسعه در «فملی»

 مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از رشد ۸۱درصدی فروش، ثبت ۱۵۰همت سود، تحقق بیش از ۹۰درصد برنامه تولید، افزایش ۹.۹درصدی ذخایر زمین‌شناسی و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای به ارزش ۶.۳۴۹میلیون یورو خبر داد و گفت: این دستاوردها، شرکت ملی صنایع مس ایران را در مسیر جهش تولید، توسعه پایدار و ارتقاء جایگاه جهانی قرار داده است. 

کگهر در مسیر بهترین سال مالی تاریخ؛ فروش ۴۶ همتی همه را غافلگیر کرد

شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین با ثبت ۴۶ هزار میلیارد تومان درآمد در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ و رشد ۵۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته، جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور تثبیت کرد؛ عملکردی که حاصل افزایش تولید، تقویت سهم محصولات با ارزش افزوده بالاتر و مدیریت مؤثر فروش در شرایط چالش‌برانگیز صنعت معدن است.