اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 334742

تاریخ: 1405/04/29

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 334742

تاریخ: 1405/04/29

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

بررسی مسائل بازنشستگان آموزش‌وپرورش یزد در دیدار با نماینده مردم و مدیر بیمه دی

580f2f68-82b3-469d-991c-5b4b6185cbb5-780x470
مشکلات بیمه ای بازنشستگان آموزش و پرورش استان یزد در نشستی با دیدار مدیر شعبه بیمه دی یزد با هیئت‌مدیره کانون بازنشستگان آموزش‌وپرورش و محمدصالح جوکار نماینده مردم بررسی شد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه دی از یزد؛ در این نشست مسائل و چالش‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان، شرایط و تعهدات بیمه‌نامه و مشکلات اجرایی آن مورد بررسی قرار گرفت و افراد ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود، بر ضرورت ارتقای کیفیت خدمات درمانی، تسهیل فرآیند پرداخت هزینه‌ها و رسیدگی به مطالبات بازنشستگان تأکید کردند.

در ادامه، مشکلات مربوط به صندوق ذخیره فرهنگیان و موضوع ارزش مالکانه این صندوق نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این بخش، بر حفظ و احقاق حقوق تمامی همکاران فرهنگی عضو صندوق و شفاف‌سازی وضعیت آنان تأکید شد.

محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد در این دیدار ، بر پیگیری مسائل مطرح‌شده از مسیرهای قانونی و دستگاه‌های مسئول تأکید کرد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

تصویب صورت‌های مالی سال 1404 بانک اقتصادنوین

در مجمع‌عمومی عادی سالیانه بانک اقتصادنوین که با حضور 70.46درصد سهامداران و یا نمایندگان آنها و نماینده سازمان بورس رأس ساعت 09:00 روز سه‌شنبه مورخ 1405/04/30 در محل هتل المپیک تهران به‌ صورت حضوری و آنلاین برگزار شد؛ صورت‌های مالی سال مالی منتهی به پایان سال 1404 بانک به تصویب رسید.

افزایش سرمایه بانک اقتصادنوین تصویب شد

در مجمع‌عمومی فوق‌العاده بانک اقتصادنوین که با حضور 70.46درصد سهامداران و یا نمایندگان آنها و نماینده سازمان بورس رأس ساعت 11:00 روز سه‌شنبه مورخ 1405/04/30 در محل هتل المپیک تهران به‌ صورت حضوری و آنلاین برگزار شد؛ افزایش سرمایه بانک به تصویب رسید.

بیمه دی با فروش ۱۰۴.۹ همتی به پایان فصل بهار رسید

بیمه دی در خرداد ۱۴۰۵ حدود ۵۹.۱ همت حق‌بیمه صادر کرده است؛ رقمی که بیش از ۵۶ درصد کل حق‌بیمه صادره شرکت از ابتدای سال تا پایان خرداد را شامل می‌شود. به عبارت دیگر، بخش عمده تولید سه‌ماهه شرکت تنها در خرداد رقم خورده و این ماه نقشی تعیین‌کننده در کارنامه دوره‌ای بیمه دی داشته است.