اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 334169

تاریخ: 1405/04/25

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 334169

تاریخ: 1405/04/25

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

اهتزاز پرچم بیمه دی بر فراز سبلان

Screenshot
همکار شعبه بیمه دی در استان اردبیل با صعود به قله سبلان سومین قله مرتفع ایران پرچم دی را به اهتزاز درآورد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی بیمه دی از اردبیل؛ پرچم این شرکت در ادامه اقدامات فرهنگی و ورزشی کارکنان بر فراز ارتفاعات سبلان سومین قله مرتفع ایران به اهتزاز درآمد.

این صعود با همت محمد صدقیان از همکاران بیمه دی انجام شد و پرچم شرکت در جوار دریاچه زیبای سبلان به نمایش درآمد؛ اقدامی نمادین که جلوه‌ای از روحیه تلاش، استقامت، مسئولیت‌پذیری و پویایی خانواده بزرگ بیمه دی را به تصویر کشید.

ورزش و فعالیت‌های کوهستانی، نماد اراده، برنامه‌ریزی و عبور از دشواری‌هاست؛ ارزش‌هایی که همواره در فرهنگ سازمانی بیمه دی موردتوجه بوده و کارکنان این شرکت نیز در کنار ایفای مسئولیت‌های حرفه‌ای، در عرصه‌های فرهنگی و ورزشی حضوری فعال دارند.

 

Screenshot

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.