اخبار ویژه |
راه و شهرسازی

کد خبر: 334

تاریخ: 1394/10/19

نویسنده: .

کپی نشانی خبر
راه و شهرسازی

کد خبر: 334

تاریخ: 1394/10/19

نویسنده: .

کپی نشانی خبر

ورود 10 فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور

ورود 10 فروند هواپیما به ناوگان هوایی کشور

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری گفت: تا پایان امسال 10 فروند هواپیمای مسافری به ناوگان هوایی کشور ملحق می شود.

 

محمد خداکرمی در گفت وگو با ایرنا افزود: فرآیند خرید و اجاره هواپیما برای شرکت های هوایی بدلیل بررسی های مورد نیاز، بسیار طولانی است و با لغو تحریم ها و اجرای برجام، شرایط مناسبی برای تامین هواپیمای شرکت های هوایی فراهم می شود. معاون سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: با ورود این هواپیماها به ناوگان هوایی کشور، متوسط سن ناوگان که اکنون حدود 22 سال است، کاهش می یابد. خداکرمی متوسط سن این 10 فروند هواپیما را بین 10 تا 12 سال اعلام کرد و گفت: این هواپیماها از شرایط مناسبی برای جابجایی مسافران در مسیرهای داخلی و خارجی برخوردارند. 

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

دهقان: تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از آغاز بهره‌برداری از تونل البرز شمالی تا شهریور سال آینده خبر داد و گفت: با زیر بار رفتن تونل البرز شمالی؛ شاهد کاهش بار ترافیکی در مسیر تهران به چالوس و صرفه‌جویی در زمان و مصرف سوخت در این مسیر خواهیم بود.

بانک مسکن، پیشتاز تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ تاکید بر حرکت در مسیر سیاست‌های دولت در بخش مسکن با استفاده از روش‌های نوین تامین مالی

مدیرعامل بانک مسکن در نشست تخصصی نظام تأمین مالی صنعت ساختمان؛ نقش دولت، بانک‌ها و تعاون با تشریح ظرفیت‌ها و عملکرد این بانک در تأمین مالی بخش مسکن گفت: بانک مسکن تاکنون به‌ تنهایی ۵۲درصد سهم تأمین مالی نهضت ملی مسکن در شبکه بانکی را بر عهده داشته و قرارداد تامین مالی بیش از ۳۹۲هزار واحد مسکونی در این بانک امضاء شده است.

پايان عمليات پروازهاي اربعين حسيني با انجام ۲۴۲۷ پرواز به نجف و بغداد

 معاون وزير راه و شهرسازي و مديرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبري هوايي ايران از انجام ۲۴۲۷ پرواز بين فرودگاه‌هاي کشور و فرودگاه‌هاي نجف و بغداد در ايام اربعين حسيني خبر داد و گفت: اين پروازها با هدف تسهيل سفر زائران ايراني و با برنامه‌ريزي و هماهنگي کامل با پروازهاي داخلي انجام شد.

بخش عمده آلودگی نفتی سواحل قشم مهار شد

معاون دریایی بنادر هرمزگان از آغاز عملیات میدانی شناسایی، مهار و پاکسازی آلودگی نفتی در سواحل جزیره قشم با هدف جلوگیری از گسترش آلودگی و حفاظت از زیست‌بوم دریایی خبر داد و اعلام کرد: بخش عمده این آلودگی‌ها با هماهنگی دستگاه‌های محلی تحت کنترل شده است.