اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 333896

تاریخ: 1405/04/24

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 333896

تاریخ: 1405/04/24

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

برگزاری دومین جلسه میز شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی

photo_2026-07-15_19-16-20
دومین جلسه میز شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از سلسله نشست‌های ماهانه امروز چهارشنبه ۲۴ تیر ماه ۱۴۰۵ با حضور مدیران عامل شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی عضو کانون در محل کانون برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران؛ در این جلسه آقای دکتر جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار و عضو هیئت‌مدیره شرکت رایان بورس، مهندس موحدی مدیرعامل شرکت رایان بورس به همراه معاون این شرکت حضور داشتند. همچنین آقای دکتر شمس عضو هیئت‌مدیره کانون و معاونان کانون در این نشست شرکت کردند.

در جریان این جلسه مهم‌رین مسائل و چالش‌های شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی در مسیر توسعه کسب‌وکار مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مدیران شرکت‌ها پیشنهادهای فنی و اجرایی خود را در این زمینه مطرح کردند.

توسعه و ارتقاء سامانه کدال، به‌ عنوان مهم‌رین مرجع رسمی انتشار و دسترسی به اطلاعات مالی ناشران، محور اصلی گفت‌وگوهای این نشست بود. حاضران ضمن بررسی نیازهای فنی و اجرایی شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی، بر ضرورت بهبود زیرساخت‌ها، تسهیل دسترسی به داده‌ها و تقویت تعامل میان شرکت‌های فعال در این حوزه، شرکت رایان بورس و سازمان بورس و اوراق بهادار تأکید کردند.

در پایان مقرر شد شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی، پیشنهادها و راهکارهای خود را به‌ صورت مکتوب به کانون ارسال کنند تا پیگیری‌های لازم از طریق شرکت رایان بورس و سازمان بورس و اوراق بهادار انجام شود.

همچنین مقرر شد جلسه بعدی در محل شرکت رایان بورس با حضور مدیران ارشد این شرکت برگزار شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بانك صنعت و معدن در مسیر تقویت زیرساخت‌های صنعتی قزوین

تیم اقتصادی استان قزوین به مناسبت روز حمایت از صنایع کوچک، با هدف بررسی ظرفیت‌ها، چالش‌ها و راهکارهای توسعه صنعتی استان با طهمورث لاهوتی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، دیدار و گفت‌وگو کردند.