ماهه اول امسال رتبه اول را در کل صنعت به خود اختصاص داده به طوری که ۲۵ درصد سهم بازار فروش کل صنعت بیمه دی را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: این شرکت تا از ابتدای سال به امروز ۱۲۷ همت فروش بیمه نامه داشته که بخش عمده آن در حوزه درمان می باشد.
وی گفت: در حال حاضر از لحاظ تعداد پرداخت پرونده های خسارت در صنعت بیمه اول هستیم به طوریکه ۴۰ درصد تعداد پرونده های تشکیل شده صنعت بیمه مربوط به این شرکت می باشد.
آبروی بیمه دی به آبروی دولت گره خورده
وی با اشاره به اینکه بخش عمده ای از سهامداران این شرکت حاکمیتی هستند گفت: یک از سهامدان اصلی این شرکت خانواده های معظم شهدا و ایثارگران هستند و برای حفظ آبروی دولت مدیران این شرکت تمام تلاش خود را به کار گرفته اند.
به گفته عبداللهی طبق نظرسنجیهای انجام شده بالای ۹۶ درصد از بیمه گزاران رضایتمندی خود را از نحوه ارائه خدمات بیمه ای این شرکت اعلام داشته اند که این موفقیت بزرگی برای شرکت بیمه دی می باشد.
وی به خدمات ارائه شده به ایثارگران هم اشاره کرد و گفت: شرکت بیمه دی خدماتی چون آمبولانس، اندام مصنوعی(ویژه جانبازان ) و خدمات پاراکلینیکی و ۳۶ نوع خدمت دیگر به جامعه ایثارگری ارائه می دهد.
وی در خصوص خدمت به بازنشستگان کشوری هم گفت: برای ارائه خدمات بهتر به این عزیزان هر هفته جلسات منظمی در ستاد و شعب برای پیگیری مطالبات بازنشستگان انجام می شود.
۱۰۶ خدمت بیمه دی در اپلیکیشن دی دار
مدیر عامل شرکت بیمه دی به بحث دیجیتال شدن این شرکت به عنوان یکی از اهداف اصلی شرکت اشاره کرد و گفت: اپلیکیشن دی دار از سال گذشته به سوپر اپلیکیشن ارتقاء یافت.
وی گفت: در حال حاضر۱۰۶ خدمت و سرویس در این پلتفرم ارئه می شود و تعداد کاربران آن به یک میلیون و ۷۰۰هزار نفر رسیده اند که از این حیث نیز با رقبای خود در صنعت بیمه با فاصله اول هستیم.
عبداللهی در پایان از حضور سخنگوی دولت در جمع کارکنان بیمه دی تقدیر و تشکر کرد.