اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 333354

تاریخ: 1405/04/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 333354

تاریخ: 1405/04/21

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

رشد یک‌ساله «ونوین»، بیش از دو برابر متوسط بازار

1783841602922rtgl4ubbvbveldnjosoqj7nmur
میانگین رشد ارزش سهم بانک اقتصادنوین در یک سال گذشته، بیش از دو برابر متوسط رشد بازار سرمایه بوده است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین؛ محاسبات موجود نشان می‌دهد میانگین رشد شاخص بازار سرمایه در یک سال گذشته حدود 83 درصد بوده است.

این در حالی است که سهم «ونوین» در این دوره زمانی 178.39 درصد و در سه ماهه نخست امسال بیش از ۱۰۰ درصد رشد را تجربه کرده و جزو ۳۰ نماد برتر بازار سرمایه از نظر شاخص رشد است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

خدمت تعطیل نمی‌شود؛ بانک ملی ایران پای کار مردم

بانک ملی ایران با تکیه بر گستردگی شبکه بانکی و توسعه مستمر خدمات حضوری و غیرحضوری؛ همچنان مجموعه متنوعی از خدمات بانکی را در حوزه‌های ریالی، ارزی و بانکداری دیجیتال به مشتریان خود ارائه می‌کند.

تأخیر در تأمین مالی، نباید مانع بازسازی واحدهای آسیب‌دیده پارس جنوبی شود

وزیر امور اقتصادی‌ودارایی در بازدید از فازهای آسیب‌دیده پالایشگاه سوم پارس جنوبی در عسلویه با ابراز رضایت از فرایند و سرعت بازسازی تأکید کرد: به هیچوجه نباید عدم تأمین مالی، مانع بازسازی پارس جنوبی شود.