اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 332900

تاریخ: 1405/02/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 332900

تاریخ: 1405/02/08

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
در شورای مدیران بیمه کوثر مطرح شد:

تشریح برنامه‌های کلیدی بیمه کوثر تا اعلام تغییرات مدیریتی

IMG_20260428_095547-7eee48f9103c474c
در جلسه شورای مدیران بیمه کوثر که با هدف بررسی شرایط جاری شرکت، تبیین برنامه‌ها و راهبردهای سال پیش‌ رو برگزار شد، موضوع تغییرات مدیریتی نیز در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی و تبلیغات بیمه کوثر؛ در جلسه شورای مدیران این شرکت که با هدف بررسی شرایط جاری شرکت و تبیین برنامه‌ها و راهبردهای سال پیش‌ رو برگزار شد، دکتر غفاری در سخنانی با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی منسجم و هدفمند، به ضرورت ارتقای فرآیندهای تنظیم خسارت، تقویت شاخص‌های توانگری مالی، توسعه و به‌روزرسانی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارائه خدمات غیرحضوری، اصلاح ترکیب پرتفوی، وصول مطالبات و همچنین حمایت و توجه ویژه به سرمایه انسانی به‌عنوان اهم برنامه‌های شرکت در سال جاری در جهت پیشرفت و پایداری شرکت اشاره کرد.

مدیرعامل بیمه کوثر در ادامه با اشاره به نقش کلیدی منابع انسانی در تحقق اهداف سازمانی، بر ضرورت توانمندسازی سرمایه‌های انسانی، ایجاد همدلی و تعامل مضاعف میان کارکنان، افزایش بهره‌وری نیروی انسانی و نهادینه‌سازی فرهنگ پاسخگویی در قبال مردم، تعهدات سازمانی و همکاران تأکید کرد و این موارد را از الزامات حرکت مؤثر در مسیر تعالی شرکت برشمرد.

همچنین در این نشست معارفه آقایان مقصودی، عظیمی، مؤمنی، ایوبی، قربانی، شیخی، فاطمی بهشتی و عارفی مقدم به ترتیب برای سمت‌های قائم مقام مدیرعامل، معاون برنامه‌ریزی، معاون فناوری اطلاعات، معاون مالی و اقتصادی، مدیر مالی، مدیر بازاریابی و فروش، مدیر بازرسی و مدیر سرپرستی تهران شمال برگزار و از سال‌ها خدمت صادقانه و خالصانه خانم بزرگ‌نیا و آقایان بصیرت‌فرد، ضیایی و مولایی در بیمه کوثر تجلیل و قدردانی شد.

خانواده بیمه کوثر برای ایشان در انجام مسئولیت‌های محوله جدید آرزوی موفقیت و توفیق خدمت روز افزون دارد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

اعلام اسامی برندگان چهل و یكمین روز قرعه كشی جشنواره جایزه محور دیما

چهل و یکمین روز قرعه‌کشی جشنواره جایزه محور “دیما” از بین کاربران فعال و احراز هویت شده این اپلیکیشن برگزار شد و برندگان خوش شانس روز چهل و یکم این دوره از قرعه کشی ها که به مدت 45 روز ادامه خواهد داشت، مشخص شدند.

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.