اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 332732

تاریخ: 1405/04/01

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 332732

تاریخ: 1405/04/01

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

امکان وکالتی کردن حساب برای ثبت نام خودروهای وارداتی در بانک کشاورزی

بانک کشاورزی؛
امکان وکالتی کردن حساب برای ثبت نام در مرحله جدید عرضه خودروهای وارداتی ویژه تیر ماه 1405 (در سامانه مگفا) از طریق خدمات غیر حضوری یا مراجعه به شعب در بانک کشاورزی فراهم است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی؛ مشتریانی که به منظور انجام مراحل خرید خودرو نسبت به وکالتی کردن حساب خود اقدام کرده‌اند، می‌توانند با بلوکه کردن مبلغ 5 میلیارد ریال در حساب خود نزد بانک کشاورزی از این خدمت بهره‌‌مند شوند.

بر اساس این گزارش، تاریخ بلوکه حساب از روز دوشنبه اول تیر ماه سال جاری تا پایان روز دوشنبه 8 تیر ماه بوده و رفع بلوکه، 24 ساعت پس از خاتمه فرآیند ایجاد حساب وکالتی انجام خواهد شد.

شایان ذکر است وکالتی کردن حساب به دو روش مراجعه حضوری و غیرحضوری (در پایگاه اینترنتی بانک کشاورزی) امکانپذیر است.

این گزارش می‌افزاید: برای استفاده از این خدمت به صورت غیرحضوری، داشتن شماره حساب نزد بانک کشاورزی کافی است و نیازی به فعالسازی اینترنت بانک یا همراه بانک نیست.

متقاضیان می‌توانند پس از وکالتی کردن و بلوکه حساب، جهت ثبت‌نام در این مرحله از عرضه خودروهای وارداتی، به آدرس اینترنتی Salecars.ir مراجعه کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز ثبت نام خرید محصولات بهمن موتور با خدمات حساب وکالتی بانک ملت

متقاضیان خرید خودروهای بهمن موتور می توانند از ساعت ۱۰ روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه اول مهرماه، با مراجعه به سایت این شرکت ثبت نام و بدون مراجعه حضوری به شعب یا سامانه های بانکی، از خدمات الکترونیک بانک ملت برای وکالتی کردن حساب و مسدود سازی وجه استفاده کنند.

کاشت ۹۸ نهال به مناسبت ۹۸ سالگی بانک ملی ایران

به مناسبت نودوهشتمین سالگرد تأسیس بانک ملی ایران، ۹۸ اصله نهال از گونه‌های مختلف غرس شد؛ هر نهال به نام یکی از سال‌های خدمت و فعالیت بانک ملی ایران، از سال ۱۳۰۷ تا ۱۴۰۵، نام‌گذاری شده است.

ظرفیت‌های جدید تأمین مالی فعال شود/ تقدیر از بانک سپه برای بومی‌سازی سامانه‌های بانکی

دکتر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع‌عمومی عادی سالیانه بانک سپه با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تأمین مالی نظام بانکی، خواستار افزایش استفاده از ظرفیت «زیرخط ترازنامه» بانک‌ها برای حمایت از تولید همزمان با اجرای سیاست کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم شد.