اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 330739

تاریخ: 1405/03/23

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 330739

تاریخ: 1405/03/23

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

آغاز دومین دوره مسابقات ورزشی «جام پویایی و همدلی» در بیمه البرز

b5101e50-e9a1-4b51-a5ff-73e5618f707d
در راستای ارتقاء نشاط سازمانی، تقویت روحیه کار تیمی و تحکیم پیوندهای میان کارکنان؛ دومین دوره مسابقات ورزشی «جام پویایی و همدلی» بیمه البرز به طور رسمی آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل بیمه البرز؛ این رویداد ورزشی با استقبال گسترده همکاران همراه بوده است و در مجموع 360 شرکت‌کننده در هفت رشته ورزشی شامل فوتبال‌دستی، والیبال، فوتسال، شنا، شطرنج، تنیس روی میز و دارت به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
مطابق برنامه‌ریزی صورت گرفته از سوی مدیریت سرمایه انسانی، این مسابقات که از 21 خرداد ماه آغاز شده است؛ تا 26 تیر ماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
مراسم اختتامیه این دوره از رقابت‌ها در آستانه شصت‌وهشتمین سالروز تأسیس شرکت بیمه البرز برگزار خواهد شد تا ضمن تقدیر از برترین‌ها؛ بر اهمیت سلامت جسمانی و همدلی سازمانی در مسیر پیشرفت شرکت تأکید شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.