اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 330739

تاریخ: 1405/03/23

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 330739

تاریخ: 1405/03/23

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

آغاز دومین دوره مسابقات ورزشی «جام پویایی و همدلی» در بیمه البرز

b5101e50-e9a1-4b51-a5ff-73e5618f707d
در راستای ارتقاء نشاط سازمانی، تقویت روحیه کار تیمی و تحکیم پیوندهای میان کارکنان؛ دومین دوره مسابقات ورزشی «جام پویایی و همدلی» بیمه البرز به طور رسمی آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل بیمه البرز؛ این رویداد ورزشی با استقبال گسترده همکاران همراه بوده است و در مجموع 360 شرکت‌کننده در هفت رشته ورزشی شامل فوتبال‌دستی، والیبال، فوتسال، شنا، شطرنج، تنیس روی میز و دارت به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.
مطابق برنامه‌ریزی صورت گرفته از سوی مدیریت سرمایه انسانی، این مسابقات که از 21 خرداد ماه آغاز شده است؛ تا 26 تیر ماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
مراسم اختتامیه این دوره از رقابت‌ها در آستانه شصت‌وهشتمین سالروز تأسیس شرکت بیمه البرز برگزار خواهد شد تا ضمن تقدیر از برترین‌ها؛ بر اهمیت سلامت جسمانی و همدلی سازمانی در مسیر پیشرفت شرکت تأکید شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز ثبت نام خرید محصولات بهمن موتور با خدمات حساب وکالتی بانک ملت

متقاضیان خرید خودروهای بهمن موتور می توانند از ساعت ۱۰ روز یکشنبه ۲۹ شهریورماه تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه اول مهرماه، با مراجعه به سایت این شرکت ثبت نام و بدون مراجعه حضوری به شعب یا سامانه های بانکی، از خدمات الکترونیک بانک ملت برای وکالتی کردن حساب و مسدود سازی وجه استفاده کنند.

کاشت ۹۸ نهال به مناسبت ۹۸ سالگی بانک ملی ایران

به مناسبت نودوهشتمین سالگرد تأسیس بانک ملی ایران، ۹۸ اصله نهال از گونه‌های مختلف غرس شد؛ هر نهال به نام یکی از سال‌های خدمت و فعالیت بانک ملی ایران، از سال ۱۳۰۷ تا ۱۴۰۵، نام‌گذاری شده است.

ظرفیت‌های جدید تأمین مالی فعال شود/ تقدیر از بانک سپه برای بومی‌سازی سامانه‌های بانکی

دکتر سیدعلی مدنی‌زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع‌عمومی عادی سالیانه بانک سپه با تأکید بر ضرورت استفاده حداکثری از ظرفیت‌های تأمین مالی نظام بانکی، خواستار افزایش استفاده از ظرفیت «زیرخط ترازنامه» بانک‌ها برای حمایت از تولید همزمان با اجرای سیاست کنترل رشد نقدینگی و مهار تورم شد.