اخبار ویژه |
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 330686

تاریخ: 1405/03/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
صنعت-معدن-تجارت

کد خبر: 330686

تاریخ: 1405/03/28

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
در مجمع‌عمومی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور چه گذشت؟

صبانور در مجمع‌عمومی سالانه خود ۶۳۰ریال سود تقسیم کرد

32689362329
مجمع‌عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت صبانور (سهامی عام) مربوط به سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند 1404 صبح امروز با حضور جمعی از سهامداران، اعضاء هیئت‌مدیره، نمایندگان سازمان بورس و ناظران قانونی در سالن تلاش برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور؛ در این نشست که با حضور سهامداران و نمایندگان قانونی برگزار شد، مجموعاً ۸۳.۵ درصد از سهامداران دارای حق رأی در جلسه حاضر بودند که حد نصاب قانونی برای رسمیت جلسه حاصل شد.

در آغاز جلسه هیأت‌رئیسه مجمع با ترکیب زیر انتخاب و رسمیت یافت:

رئیس مجمع: محمدحسین قائمی‌راد

ناظر اول: حسن یحیوی

ناظر دوم: نیما شهبازی

مدیرعامل و دبیر جلسه: داریوش اسماعیلی

پس از استماع گزارش عملکرد هیئت‌مدیره؛ گزارشی جامع از دستاوردهای سال مالی گذشته توسط معاونت مالی شرکت ارائه شد که از جمله مهمترین شاخص‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

– رشد سود خالص شرکت صبانور به میران ۵۷درصد

– افزایش ارزش بازار شرکت در تابلو بورس از ۱۹.۸همت به ۲۹.۲همت

– رشد ۴۵درصدی نماد بورسی کنور

– ارتقاء رتبه شرکت از چهارم به اول، میان شرکت‌های معدنی کشور

در ادامه گزارش تعدادی از رکوردهای شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور که در سال ۱۴۰۴ برجای ماند؛ به شرح زیر اعلام شد:

– ثبت رکورد میزان استخراج سنگ آهن و باطله‌برداری در معادن

– ثبت رکورد میزان تولید کنسانتره سنگ آهن (بالاتر از ظرفیت اسمی کارخانجات)

– ثبت رکورد بالاترین میزان تولید گندله سنگ آهن در کارخانه گندله‌سازی

– تامین برق پایدار با کمترین هزینه

– پیشگیری و جلوگیری از توقف تولید بابت قطعی گاز

– انعقاد قرارداد و اقدام به فرآوری کلوخه‌های سنگ آهن و تبدیل آن به کنسانتره از طریق کارخانجات مجاور

همچنین ۲ طرح توسعه‌ای در حوزه استخراج و فرآوری تحت عنوان «پروژه ساخت کارخانه ۲.۵میلیون تنی کنسانتره گلالی» با درصد پیشرفت بیش از ۲۵درصد و «پروژه ۱ میلیون تنی گندله‌سازی صبا امید غرب خاورمیانه» با پیشرفت حدود ۸۱درصد اعلام شد.

سپس گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی توسط نماینده حسابرسی قرائت شد و صورت‌های مالی منتهی به اسفند ماه ۱۴۰۴ مورد تصویب سهامداران قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات مجمع‌عمومی سود قابل تقسیم بین سهامداران به میزان ۴.۸همت اعلام شد و مبلغ ۶۳۰ریال به ازاء هر سهم تعیین شد. زمان و نحوه پرداخت متعاقباً اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

کارخانه‌های آینده با داده حرف می‌زنند

در دهه‌های گذشته تصمیم‌گیری در بسیاری از کارخانه‌های صنعتی بر پایه تجربه مهندسان، مشاهدات میدانی و گزارش‌های دوره‌ای انجام می‌شد. این رویکرد اگرچه نقش مهمی در توسعه صنعت داشته است، اما با افزایش پیچیدگی فرآیندهای تولید و حجم عظیم اطلاعات تولیدشده در کارخانه‌ها، دیگر به تنهایی پاسخگوی نیازهای امروز نیست.

هر آنچه در منطقه گل‌گهر دیدم در مسیر توسعه و پیشرفت بود

کارکنان حوزه ایمنی شرکت های منطقه معدنی و صنعتی گل گهر در همایش راهبردی «ایمنی و مدیریت بحران در صنایع و معادن» که به مناسبت روز آتش نشانی و ایمنی برگزار شده بود، آخرین روش های “پیشگیری از حادثه” و همچنین “واکنش به حادثه” را با حضور بازرسان و مدرسان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی فرا گرفتند.

از مهندسی بقا و سودآوری در قطب معدنی شرق

نیمه دوم سال برای صنایع بالادست فولاد کشور با مجموعه‌ای از متغیرهای برون‌زا و پیچیدگی‌های ساختاری همراه شده است؛ شرایطی که در آن معادلات سنتی سودآوری صرفاً با تکیه‌بر افزایش حجم تولید یا رشد قیمت‌های فروش، دیگر پاسخگوی نیازهای مالی بنگاه‌ها نیست.