اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329525

تاریخ: 1405/03/18

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329525

تاریخ: 1405/03/18

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

ارزش بازار بانک اقتصادنوین به مرز 74همت رسید

1780934704707prboqs8pqv07f7uvde8nl2t52n

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» به نقل از روابط‌عمومی بانک اقتصاد نوین؛ معاون بانکداری خرد بانک اقتصادنوین با اعلام اینکه ارزش بازار بانک اقتصادنوین به مرز 74همت رسیده است، گفت: این موضوع نشان می‌دهد که نخبگان بازار، مشتریان و سهامداران، به بانک اعتماد دارند و بانک نیز پاسخ اعتماد آنها را به درستی داده است.

حسن مونسان در جلسه بررسی عملکرد واحدهای صف که به صورت حضوری و وبینار برگزار شد؛ با بیان اینکه معدل رشد منابع بانک طی یک‌‌سال اخیر در مقایسه با پنج‌سال گذشته بی‌سابقه بوده است، اظهار کرد: افزایش اختیارات شعب و مناطق، ارائه دستورالعمل‌های مشخص و تعیین اهداف دقیق؛ بانک را در رسیدن به نقطه مطلوب کمک کرده است.

وی با تاکید بر اینکه توانمندسازی واحدها، پیشگیری از وقوع انحرافات احتمالی و نیز هدایت شعب به صورت مستمر در دستور کار است، ادامه داد: جلسات رسیدگی به عملکرد شعب از این پس به صورت دوره‌ای با حضور روسا و سپس معاونان شعب برگزار خواهد داشت تا میزان تسلط بر فعالیت‌ها توسعه یابد.

مونسان همچنین با تاکید بر لزوم افزایش سطح عملکرد ارزی شعب، بازار کشور برای افزایش سهم بانک اقتصادنوین را بسیار بزرگ دانست و خاطرنشان کرد: با ادامه روند موجود، سهم بازار بانک بیشتر خواهد شد و این مستلزم همراهی همه اجزاء  شعب و ستاد است.

معاون بانکداری خرد بانک اقتصادنوین در ادامه ضمن تاکید بر پرهیز از فعالیت‌های نمایشی، حضور میدانی روسا، معاونان و کارشناسان شعب و بازاریابان برای افزایش ضریب نفوذ در بازار را خواستار شد و گفت: برخی اقدامات تبلیغاتی و رسانه‌ای که با اهداف مشخص انجام می‌شود؛ بر عملکرد ما تاثیری نخواهد داشت و بانک با قدرت به فعالیت خود ادامه خواهد داد.

در ادامه این جلسه مدیران ارشد حاضر به ارائه گزارشی از عملکرد شعب پرداخته و سپس رهنمودهای لازم به منظور بهبود فعالیت‌ها ارائه شد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.