اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329441

تاریخ: 1405/03/03

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 329441

تاریخ: 1405/03/03

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

رشد ۸۰ درصدی مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه پرداختی بانک کشاورزی در دو ماهه نخست سال ۱۴۰۵

بانک کشاورزی
بانک کشاورزی در دو ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۵ بیش از ۵۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۹ هزار و ۶۳۲ متقاضی پرداخت کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، به لحاظ مبلغ رشد ۷۹.۹ درصدی و از نظر تعداد افزایش ۵۵.۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی؛ مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت‌شده در دو ماهه نخست سال ۱۴۰۴ معادل ۳۱ هزار و ۴۰۹ میلیارد ریال در قالب ۱۹ هزار و ۱۹ فقره بوده و رشد مبلغ پرداختی به میزان نزدیک به ۸۰ درصد در کنار افزایش بیش از ۵۵ درصدی تعداد فقرات، بیانگر گسترش پوشش جمعیتی همزمان با ارتقای سطح هر فقره از تسهیلات متناسب با نیاز واقعی متقاضیان است.

بر اساس این گزارش، تسهیلات قرض‌الحسنه به‌عنوان یک ابزار مالی بدون سود، نقش مستقیمی در کاهش فشار اقتصادی بر خانواده‌ها و تحکیم بنیان معیشت اقشار آسیب‌پذیر دارد. بانک کشاورزی با ثبت رشد قابل‌توجه در این حوزه، تعهد خود به خدمت‌رسانی مؤثر و حمایت از معیشت مردم را در عمل نشان داده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.