اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 328969

تاریخ: 1405/03/13

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 328969

تاریخ: 1405/03/13

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

اهداء گل به تعداد شهدای جنگ رمضان در راهپیمایی غدیر در غرفه بیمه دی

Screenshot_۲۰۲۶۰۶۰۳_۲۰۲۳۳۷_Google
شرکت بیمه دی به یاد شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی رمضان بیش از چهار هزار شاخه گل رز با عنوان «رفیق شهیدم» به راهپیمایان مراسم عید غدیرخم اهداء خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» به نقل از روابط‌عمومی شرکت بیمه دی؛ در این مراسم و درغرفه شرکت بیمه دی در خیابان آزادی، مابین خیابان‌های بهبودی و خوش؛  اهداء گل با کارت گرافیکی «رفیق شهیدم» که مربوط به شهدای جنگ رمضان است؛ به حاضرین اهداء خواهد شد.

بنا به اعلام مسئولان مربوطه راهپیمایی عظیم مردم تهران روز پنجشنبه به مناسبت عید سعید غدیر خم از میدان امام حسین (ع) تا میدان آزادی برگزار خواهد شد.

شرکت بیمه دی ضمن گرامیداشت سالروز آسمانی شدن امام شهیدان و تجدید میثاق با آرمان‌ امامین انقلاب و یاد شهدای جنگ رمضان؛ از همه مردم عزیز دعوت می‌کند با حضور در مراسم راهپیمایی عید سعید غدیر خم و در مسیر ولایت؛ هم قدم و همراه با هم حماسه‌ای دیگر را در خیابان به نمایش بگذارند. شرکت بیمه دی این حضور را ارج نهاده و به میزبانی شما افتخار می‌کند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت برگزار شد

مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده بانک تجارت با انتخاب هادی اخلاقی فیض آثار، محمدعلی رستگار سرخه، سیدمهدی حسینی دولت‌آبادی، امیرحسین داوودیان و مجتبی دهقاندار به مدت 2 سال به‌عنوان اعضای جدید هیات‌مدیره این بانک برگزار شد.