اخبار ویژه |
انرژی

کد خبر: 328615

تاریخ: 1405/03/10

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
انرژی

کد خبر: 328615

تاریخ: 1405/03/10

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
گام‌های بلند شرکت «آب و نیرو» در مسیر توسعه تجدیدپذیرها؛

ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به حدود ۱۷۰۰۰مگاوات رسید

Unt11
شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بهره‌گیری از توان و تخصص داخلی و در راستای کار بزرگ وزارت نیرو برای توسعه انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر موفق شده، نقش ویژه‌ای در تولید انرژی‌های غیرفسیلی ایفا کند.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» به نقل از روابط‌عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران؛ بر اساس آخرین آمار تا پایان فروردین ۱۴۰۵؛ مجموع ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور به رقم قابل‌توجه ۱۶,۸۲۷مگاوات رسیده که نشاندهنده عزم جدی وزارت نیرو برای گذار به سوی انرژی‌های تجدیدپذیر است.

در این میان برق آبی با ظرفیت ۱۲,۲۷۱مگاوات همچنان ستون‌فقرات سبد تولید انرژی‌های تجدیدپذیر کشور است و ۷۳درصد از این ظرفیت را به خود اختصاص داده است. استمرار این روند و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر مستلزم حمایت قانونگذاران از برق آبی‌ها و تدوین قوانین حمایتی برای تشویق و تهییج سرمایه‌گذاران به منظور ورود ایشان به عرصه اجرا و بهره‌برداری از این زیرساخت‌های مهم و استراتژیک است.

طی سال‌های اخیر تنظیم و تدوین تدریجی قوانین حمایت از برق آبی‌ها و توجه ویژه به توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از سایر فناوری‌های جدید، پیام روشنی برای آینده انرژی کشور داشته است: «عدم استفاده از سوخت فسیلی» و «جلوگیری از آلایندگی» با تولید «برق پاک.»

مسیر صنعت برق؛ شفاف است، تلاش مضاعف در کاهش آثار محیط‌ زیستی نیروگاه‌ها و حرکت به سوی «توسعه پایدار» کشور. چراکه واضح و مبرهن است «تحقق توسعه پایدار تنها با توسعه تجدیدپذیرها» ممکن است و تکیه بر این منابع ضامن امنیت انرژی نسل‌های آینده نیز خواهد بود.

این دستاوردهای ملی و عظیم در حوزه تجدیدپذیرها و رساندن سهم آنها به ۱۷درصد از کل نیروگاه‌های کشور، بدون تلاش مجموعه بزرگ و متخصص صنعت آب و برق به خصوص مدیران و کارشناسان شرکت آب و نیرو، ساتبا و پویایی و انگیزه فعالان بخش خصوصی میسر نبود، با این حال تداوم این مسیر نیازمند شتاب‌بخشی بیشتر است.

با توجه به شرایط انرژی کشور و مشکلات پیچیده پیش‌رو، تعامل کامل حکمرانی و بسترسازی مناسب و بلندمدت برای استفاده از پتانسیل بخش‌های دولتی و غیردولتی و سرمایه‌گذاری گسترده در نیروگاه‌های برق آبی، خورشیدی، بادی و سایر نیروگاه‌های تجدیدپذیر بیش از پیش ضروری می‌نماید.

کشور عزیزمان ایران اکنون در جایگاهی ایستاده است که علیرغم محدودیت‌های بسیار با تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و نقشه‌راه دقیق؛ الگویی از توسعه متوازن و پاک را ترسیم کرده و با اجماع ملی بدان خواهد رسید.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز چهار روز نمایش توانمندی‌های صنعت شوینده، آرایشی و بهداشتی در تهران

سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی ایران بیوتی و کلین با حضور گسترده شرکت‌های داخلی و خارجی، فرصتی برای معرفی نوآوری‌ها، توسعه همکاری‌های تجاری، انتقال فناوری و گسترش بازارهای صادراتی فراهم کرده است.

از منجیل تا بورس انرژی؛ نخستین نیروگاه بادی بورسی برای جهش ظرفیت و کاهش ناترازی برق خیز برداشت

شرکت برق سبز منجیل در آستانه عرضه اولیه سهام خود در فرابورس؛ از برنامه‌ای گسترده برای توسعه ظرفیت تولید برق بادی، افزایش حضور در بورس انرژی و تداوم سیاست تقسیم سود سخن گفت؛ برنامه‌ای که مدیران این شرکت معتقدند می‌تواند هم به کاهش ناترازی برق کشور کمک کند و هم افق تازه‌ای پیش‌روی سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر بگشاید.

رشد ۱۴ درصدی سود خالص تلفیق «ومعادن»

مجمع‌عمومی عادی سالیانه سال مالی منتهی به ۱۴۰۴/۱۲/۲۹ شرکت سرمايه‌گذاري توسعه معادن و فلزات با حضور حدود ۸۵.۳درصدی سهامداران در تاریخ ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۵ در هتل لاله تهران برگزار شد.