اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 328086

تاریخ: 1405/03/09

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 328086

تاریخ: 1405/03/09

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر

«تنوین» ۷۸درصد سود خالص تقسیم کرد

photo_2026-05-30_11-37-04
مجمع‌عمومی عادی سالیانه شرکت تأمین سرمایه نوین با حضور ۹۲درصدی سهامداران برگزار شد و در پایان تقسیم ۷۸درصد از سود خالص سال مالی ۱۴۰۴ به تصویب رسید. بر این اساس به ازاء هر سهم ۳۹۰ریال سود نقدی میان سهامداران توزیع خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» به نقل از روابط‌عمومی تأمین سرمایه نوین؛ مجمع‌عمومی عادی سالیانه این شرکت برای سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۴ روز پنجم خرداد ماه ۱۴۰۵ در محل دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد و صورت‌های مالی شرکت به تصویب سهامداران رسید.

بررسی عملکرد مالی تأمین سرمایه نوین در سال ۱۴۰۴ از تداوم روند سودآوری و تقویت جایگاه مالی شرکت حکایت دارد. بر اساس گزارش ارائه‌ شده در مجمع، سود سرمایه‌گذاری‌های شرکت با رشد ۸۲درصدی به ۹هزار و ۸۸میلیارد ریال رسید؛ درآمد حاصل از مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری با افزایش ۵۱درصدی به ۸۶۰ میلیارد ریال ارتقاء یافت و بهاء تمام ‌شده درآمدهای عملیاتی نیز با کاهش ۲۶درصدی به ۳هزار و ۷۱۵میلیارد ریال کاهش پیدا کرد. در نتیجه سود خالص شرکت با رشد ۱۲درصدی به ۲۰هزار و ۲۳میلیارد ریال (معادل بیش از ۱۹۲۰میلیارد تومان) رسید. همچنین مجموع دارایی‌های شرکت با رشد ۳۰درصدی نسبت به سال قبل به ۸۳هزار و ۷۸۰میلیارد ریال و حقوق مالکانه با رشد ۱۹درصدی به بیش از ۶۴هزار میلیارد ریال افزایش یافت. ارزش دارایی‌های تحت مدیریت (AUM) شرکت نیز تا پایان اردیبهشت ‌ماه ۱۴۰۵ به ۶۷۷هزار و ۵۴۹میلیارد ریال رسید که بیانگر جایگاه برجسته تأمین سرمایه نوین در حوزه مدیریت دارایی و بازار سرمایه است.

مجتبی عزیزیان مدیرعامل تأمین سرمایه نوین در این مراسم با اشاره به عملکرد شرکت در سال ۱۴۰۴ اظهار کرد: سیاست شرکت در شرایط فعلی تمرکز بر پایداری و سودآوری است. وی افزود: تأمین سرمایه نوین در سال گذشته با بهبود ترکیب پرتفوی و افزایش نقدشوندگی دارایی‌ها؛ توانست عملکردی باثبات و سودآور را به ثبت برساند.

عزیزیان همچنین از فعالیت ۱۱صندوق سرمایه‌گذاری تحت مدیریت شرکت و انتشار حدود ۳.۷هزار میلیارد تومان اوراق در سال گذشته خبر داد و گفت: در سالجاری خرید ۱۰ تا ۱۲هزار میلیارد تومان اوراق دولتی و حدود ۷هزار میلیارد تومان اوراق شرکتی در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل تأمین سرمایه نوین توسعه خدمات خرده‌فروشی و فناوری‌محور را از مهمترین برنامه‌های شرکت در سال ۱۴۰۵ برشمرد و افزود: طراحی کارت‌های متصل به صندوق‌های سرمایه‌گذاری، اتصال پایانه‌های فروش به واحدهای صندوق، توسعه خدمات پرداخت تدریجی و ارائه API برای اتصال به اپلیکیشن‌های مالی از جمله پروژه‌های در دست اجراست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.