اخبار ویژه |
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 328076

تاریخ: 1405/03/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
دسته‌بندی نشده

کد خبر: 328076

تاریخ: 1405/03/05

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تجربه سرعت و دقت در شعبه الکترونیک بیمه البرز

c9f41cd4-cad8-45bc-bbbf-89f08544b045
شرکت بیمه البرز با راه اندازی و توسعه «شعبه الکترونیک» گامی بلند در جهت هوشمندسازی خدمات و افزایش رضایتمندی بیمه گزاران برداشته است.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه البرز؛ در همین راستا، تیمی مجرب از کارشناسان و ارزیابان در شعبه مجازی بیمه البرز به صورت پویا و متمرکز، مدارک ارسالی را در سریع ترین زمان ممکن بررسی، ارزیابی و دستور پرداخت خسارت را صادر می کنند. این اقدام علاوه بر کاهش چشمگیر زمان پرداخت، آرامش خاطر و رفاه را برای مشتریان به ارمغان آورده است.

در این ویدئو، گوشه ای از تلاش شبانه روزی و فرآیند دقیق و سریع همکاران ما در شعبه الکترونیک بیمه البرز را به تصویر کشیده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

صمصامی: هر کس سند متقنی درباره تخلف هریک از تراستی‌ها دارد، به دفتر اینجانب ارسال کند

حسین صمصامی عضو کمیسیو اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به فضاسازی‌های مطرح‌ شده پس از ثبت طرح تحقیق و تفحص از شرکت ملی نفت ایران درباره عملکرد تراستی‌ها تأکید کرد: هدف این تحقیق و تفحص؛ بررسی دقیق موضوع و برخورد با هر فرد متخلف فارغ از جایگاه و وابستگی اوست.

پرونده تراستی «حسین آقایاری»، نقش وزیر نفت و ۳۰امضاء تحقیق و تفحص

پرونده پیچیده و پر ابهام واگذاری بیش از ۸۶میلیون بشکه نفت به «حسین آقایاری» و عدم بازگشت میلیاردها دلار ارز حاصل از فروش نفت و پرسش درباره نقش و مسئولیت وزیر نفت، حالا با ورود ۳۰نماینده مجلس به طرح تحقیق و تفحص، از سطح گزارش‌های رسانه‌ای فراتر رفته است.

صمصامی: ۸۶میلیون بشکه نفت به آقایاری واگذار شد؛ ارز ۳۰میلیون بشکه برگشت

حسین صمصامی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس از واگذاری بیش از ۸۶میلیون بشکه نفت به «حسین آقایاری» به‌ صورت اعتباری و بدون تضمین‌های لازم خبر داد و گفت: تنها وجوه ۳۰میلیون بشکه تعیین تکلیف شده و سرنوشت ۵۶میلیون بشکه دیگر همچنان نامشخص است.