اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 327523

تاریخ: 1405/02/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 327523

تاریخ: 1405/02/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران تاکید کرد :

لزوم هم افزایی و یکپارچه سازی ایده و عملکرد در روابط عمومی

بانک توسعه صادرات ایران؛
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران به مناسبت گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی در جمع کارکنان روابط عمومی بانک و شرکت های تابعه گفت: روابط عمومی زمانی می تواند به موفقیت دست پیدا کند که هم افزایی و یکپارچه سازی ایده و عملکرد را پیاده کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران؛ در این نشست صمیمانه دکتر افشین خانی ضمن تشکر از تلاش‌های مستمر و موثر کارکنان اداره کل روابط عمومی خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی و با توجه به محدودیت های موجود روابط عمومی ها با تمام تلاش خود سعی در ارائه بهترین عملکرد دارند و این تلاش ها قابل قدردانی است.

وی همچنین گفت: شناخت درست از مخاطب می تواند به عنوان کلیدی برای عملکرد موفق یک روابط عمومی تلقی شود و ارتقا جایگاه بانک با کمک همین شناخت و به دست روابط عمومی اتفاق می افتد.

دکتر خانی با اشاره به ایجاد اثر خوش ذهنی برای مخاطب با ارائه خدمات بانک تاکید کرد: وقتی مشتری که مخاطب اصلی بانک است، ذهنیت خوبی از دریافت خدمات بانک پیدا کند، می تواند بهترین تبلیغ کننده برای بانک باشد.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

مس کاوان نماد در مسیر تکمیل زنجیره ارزش مس؛ از توسعه معدن تا تولید شمش و ورود به بورس

زینلی مدیرعامل شرکت مس کاوان نماد در حاشیه نمایشگاه ایران کانماین با تشریح روند توسعه این مجموعه از احیاء فعالیت‌های معدنی تا افزایش ظرفیت تولید؛ از برنامه‌های شرکت برای تکمیل زنجیره ارزش مس، حرکت به سمت تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر و عرضه اولیه سهام در بازار سرمایه خبر داد.

آغاز فرآیند تهاتر زنجیره‌ای مطالبات مراکز درمانی با اوراق گام و برات الکترونیک 

وزیر امور اقتصادی و دارایی از آغاز اجرای فرآیند تسویه زنجیره‌ای بدهی‌ها و مطالبات متقابل شرکت‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و مراکز درمانی در قالب اوراق گام و برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: برای این فرآیند سقف ۳۰۰هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وزیر اقتصاد از پایانه مرزی سرو بازدید کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان آذربایجان غربی، از پایانه مرزی سرو و بازارچه مرزی آن بازدید کرد و در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگوی مستقیم با مسافران و رانندگان در جریان ظرفیت‌ها، مشکلات و مطالبات مربوط به خدمات‌رسانی، ساماندهی پایانه و توسعه زیرساخت‌های مرزی قرار گرفت.