اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 327092

تاریخ: 1405/02/30

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 327092

تاریخ: 1405/02/30

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
ارائه خدمت موسسه اعتباری ملل از دوم خرداد ماه طبق ساعات جدید خواهد بود

اعلام ساعات جدید شعب و ادارات مؤسسه اعتباری ملل

صرفه_جویی در انرژی
مؤسسه اعتباری ملل در راستای مصوبه دولت جمهوری اسلامی ایران و کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری، و با هدف صرفه‌جویی در انرژی و همراهی با سیاست‌های مدیریت بهینه مصرف، ساعت ارائه خدمات شعب و ادارات مرکزی خود را از روز شنبه دوم خردادماه تا اطلاع ثانوی تغییر داد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی مؤسسه اعتباری ملل؛ این مؤسسه در راستای مصوبه دولت جمهوری اسلامی ایران و کانون بانک‌ها و مؤسسات اعتباری و به منظور صرفه‌جویی در انرژی و ضرورت مشارکت همکاران در مدیریت بهینه ساعت ارائه خدمات شعب و ادارات را از روز شنبه دوم خردادماه تا اطلاع ثانوی تغییر داد.

بر این اساس، ساعت ارائه خدمت شعب به مشتریان در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶:۴۵ الی ۱۳:۳۰ و در روز پنجشنبه از ساعت ۶:۴۵ لغایت ۱۲:۳۰ خواهد بود.

همچنین ادارات مرکزی مؤسسه نیز از شنبه تا سه‌شنبه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۵:۳۰ و در روز چهارشنبه از ساعت ۶:۳۰ الی ۱۴:۳۰ آماده ارائه خدمت به هموطنان و مراجعین محترم خواهند بود.

لازم به ذکر است، مشتریان محترم می‌توانند از طریق اینترنت‌بانک، همراه‌بانک، نرم‌افزارهای متابانک و فام، دستگاه‌های خودپرداز و مرکز ارتباط با مشتریان به شماره ٨٤٣٣٣-٠٢١ به بخش قابل توجهی از خدمات بانکی دسترسی داشته باشند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز فرآیند تهاتر زنجیره‌ای مطالبات مراکز درمانی با اوراق گام و برات الکترونیک 

وزیر امور اقتصادی و دارایی از آغاز اجرای فرآیند تسویه زنجیره‌ای بدهی‌ها و مطالبات متقابل شرکت‌های بیمه‌ای، بانک‌ها و مراکز درمانی در قالب اوراق گام و برات الکترونیک خبر داد و اعلام کرد: برای این فرآیند سقف ۳۰۰هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وزیر اقتصاد از پایانه مرزی سرو بازدید کرد

وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه سفر یک‌روزه خود به استان آذربایجان غربی، از پایانه مرزی سرو و بازارچه مرزی آن بازدید کرد و در جریان این بازدید ضمن گفت‌وگوی مستقیم با مسافران و رانندگان در جریان ظرفیت‌ها، مشکلات و مطالبات مربوط به خدمات‌رسانی، ساماندهی پایانه و توسعه زیرساخت‌های مرزی قرار گرفت.

مظنه‌گیری برای انتخاب معامله‌گران اولیه اوراق دولت برگزار می‌شود

وزارت امور اقتصادی و دارایی از بانک‌ها، مؤسسات اعتباری و نهادهای مالی واجد شرایط برای ارائه پیشنهاد خرید اوراق مالی اسلامی دولت از نوع «مرابحه عام» در چارچوب قانون بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور دعوت کرد. بر اساس این اطلاعیه مظنه‌یابی اوراق مذکور روز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ از ساعت ۹ تا ۱۲ انجام خواهد شد و متقاضیان باید پیشنهادهای خود را از طریق سامانه مظنه‌یابی شرکت مدیریت فناوری بورس تهران ثبت کنند.