اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326947

تاریخ: 1405/02/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326947

تاریخ: 1405/02/28

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

امکان وکالتی کردن حساب‌ها در بانک سینا جهت ثبت‌نام خودروهای وارداتی

بانک سینا؛
با شروع ثبت‌نام خودروهای وارداتی مرکز گسترش فناوری اطلاعات، متقاضیان می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود در بانک سینا در این طرح شرکت کنند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌ عمومی بانک سینا؛ متقاضیان می‌توانند برای شرکت در این طرح و ثبت‌نام به صورت غیرحضوری از طریق سامانه حساب‌های وکالتی این بانک به آدرس https://vbank.esinabank.ir فرآیند وکالتی کردن حساب را به سهولت انجام دهند.

حداقل مبلغ لازم برای مسدودی حساب در این طرح، پنج میلیارد ریال است و پس از اعلام نتایج اولویت‌بندی، روند خرید خودرو صورت می‌پذیرد.

متقاضیان از روز دوشنبه 28 اردیبهشت‌ تا روز پنج‌شنبه 31 اردیبهشت‌ماه فرصت دارند تا برای وکالتی کردن حساب خود و استفاده از این طرح اقدام کنند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

رونمایی کارت رفاهی «گام» بانک ملی ایران برای اعطای تسهیلات تا ۵۰۰ میلیون تومان/ تاکید سیفی بر حرکت هدفمند شبکه بانک ملی ایران در مسیر تحقق اهداف و ارتقای عملکرد

کارت رفاهی متصل به اوراق گواهی اعتبار مولد «گام» بانک ملی ایران با امکان اعطای تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان بدون سود، با حضور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک رونمایی شد.

سود خالص پست‌بانک ایران در نیمه نخست سال ۷۴ درصد افزایش یافت / رشد ۷۲ درصدی درآمد عملیاتی و عبور سپرده‌های مشتریان از ۲ هزار و ۳۸۸ هزار میلیارد ریال

پست‌بانک ایران در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، با ثبت ۶۰ هزار و 817 میلیارد ریال سود خالص، رشد ۷۴ درصدی این شاخص را نسبت به دوره مشابه سال گذشته تجربه کرد. درآمد عملیاتی بانک نیز با افزایش ۷۲ درصدی به بیش از ۱۵۲ هزار میلیارد ریال رسید.