اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326724

تاریخ: 1405/02/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326724

تاریخ: 1405/02/01

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تأکید معاون برنامه‌ریزی ثمسکن بر تعریف پروژه‌ جدید ثالوند

تأکید معاون برنامه ریزی ثمسکن بر تعریف پروژه جدید ثالوندÄPW`1
در نشست بررسی اصلاحیه بودجه شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند، معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار ثمسکن با اشاره به وضعیت پیشرفت پروژه‌ها تأکید کرد که شرکت ثالوند باید برای توازن فعالیت‌ها و تداوم عملکرد، پروژه‌های جدیدی را تعریف کند.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط‌عمومی گروه سرمایه‌گذاری مسکن؛ نشست بررسی اصلاحیه بودجه سال مالی ۱۴۰۵ شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند (ثالوند) با حضور میرمیثم اسداللهی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار، حسن افروشه، معاون مالی و منابع انسانی، احمدرضا محسنی، معاون فناوری و مدیریت ساخت مدیران و کارشناسان گروه سرمایه‌گذاری مسکن برگزار شد و حمیدرضا زمرد، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری مسکن الوند و جمعی از مدیران و کارشناسان شرکت به صورت برخط حضور داشتند.

این جلسه با توجه به شرایط کنونی کشور و در ادامه مصوبات کمیته پدافند غیرعامل برگزار شد. در این نشست، بازنگری بودجه شرکت‌های تابعه با هدف واقع‌بینانه‌تر شدن برنامه‌ها، مدیریت بهتر هزینه‌ها و همسویی بیشتر اهداف با شرایط موجود مورد بررسی قرار گرفت.

 در ابتدای جلسه اعلام شد که هلدینگ درحال تنظیم سندی جامع شامل نکات، راهبردها و دستورالعمل‌های اجرایی برای پیشبرد اهداف است که پس از نهایی‌شدن، برای اجرا به شرکت‌ها ابلاغ خواهد شد.

در ادامه، مقایسه‌ای میان بودجه مصوب سال مالی ۱۴۰۵ شرکت الوند و اصلاحیه پیشنهادی بودجه ارائه شد و معاونین و مدیران گروه به تشریح محورهای تغییر و دلایل بازنگری پرداختند.

در همین بخش، گزارشی مختصر از وضعیت اجرای پروژه‌های شرکت الوند نیز مطرح شد که از جمله آن‌ها به پروژه «سپیدار قم» اشاره شد؛ پروژه‌ای که طبق آخرین ارزیابی‌ها، از پیشرفت فیزیکی حدود ۹۰ درصد برخوردار است.

 همچنین میرمیثم اسداللهی معاون برنامه‌ریزی و توسعه کسب‌وکار گروه سرمایه‌گذاری مسکن، با اشاره به اینکه سه پروژه ثالوند به مرحله اتمام رسیده و دو پروژه دیگر نیز با پیشرفت ۹۰ و ۹۸ درصد در آستانه تکمیل هستند، تأکید کرد شرکت باید برای حفظ توازن سبد پروژه‌ها به‌دنبال دریافت و یا تعریف پروژه جدید باشد.

 در بخش دیگری از جلسه، حسن افروشه، معاون مالی و منابع انسانی گروه سرمایه‌گذاری مسکن با اشاره به شرایط موجود، بر لزوم دقت بیشتر در بررسی هزینه‌ها تأکید کرد و افزود با توجه به رویکرد انقباضی شرکت در این مقطع، ضروری است مدیریت دقیق‌تری بر هزینه‌ها اعمال شود تا ضمن عبور موفق از این برهه زمانی، هزینه‌های غیرضروری کاهش یافته و انضباط مالی بیشتری در مجموعه حاکم شود.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آغاز جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» بانک صادرات ایران/ اهدای ماهانه ۷۵ جایزه نقدی به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری

بانک صادرات ایران با برگزاری جشنواره «باشگاه ویژه سرمایه‌های ماندگار» به بازنشسته‌های صندوق بازنشستگی کشوری، جوایز نقدی ارزنده‌‌ای اهدا می‌کند.

دیدار مدیرعامل بانک تجارت و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تقویت همکاری‌های علمی و بانکی

مدیرعامل بانک تجارت در راستای گسترش همکاری‌های مشترک میان بانک، دانشگاه و توسعه دانش مدیریت مالی و حمایت از نوآوری‌های حوزه فین‌تک با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

گام بزرگ بانک ملی برای خروج از بنگاه‌داری؛ «شفادارو» ۲۵ مهرماه در بورس عرضه می‌شود

بانک ملی ایران در ادامه برنامه خود برای خروج از بنگاه‌داری و واگذاری بنگاه‌های تحت مدیریت، ۹۰.۵ درصد از سهام شرکت سرمایه‌گذاری شفادارو را ۲۵ مهرماه در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کند.

«تمدن‌تد»؛ میز گفت‌وگوی تولید و بازار سرمایه برای عبور از پیچیدگی‌های اقتصاد امروز

در شرایطی که تورم، نوسانات ارزی، نرخ بهره و افزایش هزینه‌های تأمین مالی، معادلات تصمیم‌گیری بنگاه‌های تولیدی را پیچیده‌تر از همیشه کرده است، نخستین همایش «تمدن‌تد» با گردهم آوردن مدیران مالی بیش از ۲۵۰شرکت تولیدی و صنعتی، تلاش کرد تا فاصله میان نیازهای واقعی بنگاه‌ها و ظرفیت‌های بازار سرمایه را کاهش دهد؛ نشستی که در آن «تاب‌آوری» نه به ‌عنوان یک شعار؛ بلکه به‌ عنوان ضرورتی برای مدیریت منابع، تأمین مالی و حفظ قدرت عملیاتی شرکت‌ها مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت.