اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326700

تاریخ: 1405/01/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326700

تاریخ: 1405/01/27

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

هم‌افزایی گروه مالی بانک مسکن، ثمسکن و شهرداری برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده

هم افزایی گروه مالی بانک مسکن ثمسکن و شهرداری برای بازسازی مناطق آسیب دیده@
در نشست مشترک مدیرعامل گروه مالی بانک مسکن، شهردار منطقه ۴ تهران و مدیران شرکت‌های تابعه گروه مالی، بر نقش‌آفرینی فعال گروه سرمایه‌گذاری مسکن در بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ تأکید شد و ثمسکن با اعلام آمادگی برای بازسازی واحدهای مسکونی و احداث مدرسه «شجره طیبه» میناب، بر تقویت همکاری و هم‌افزایی در این مسیر تأکید کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی گروه سرمایه‌گذاری مسکن؛ نشستی با حضور مدیرعامل گروه مالی بانک مسکن، شهردار منطقه ۴ تهران و مدیران عامل شرکت‌های تابعه فعال در حوزه ساخت‌وساز، با هدف بررسی راهکارهای همکاری در بازسازی مناطق آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران برگزار شد.

در این نشست که با حضور مدیران عامل شرکت‌هایی همچون گروه سرمایه‌گذاری مسکن، بالاست، مهر مینای کیش و همچنین برخی از شرکت‌های تابعه گروه سرمایه‌گذاری مسکن از جمله شرکت‌های نوین پایدار، تهران و پردیس برگزار شد، بر ضرورت هم‌افزایی و بسیج ظرفیت‌های تخصصی کشور برای عبور از شرایط فعلی تأکید شد.

در ابتدای این جلسه، علی عسکری، مدیرعامل گروه مالی بانک مسکن، با تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای جنگ رمضان و محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا، به معرفی شرکت‌های تابعه حاضر در نشست پرداخت و به سوابق و حوزه‌های فعالیت آن‌ها اشاره کرد.

وی با معرفی گروه سرمایه‌گذاری مسکن به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین انبوه‌سازان کشور با ۱۷ شرکت تابعه در سراسر ایران، بر توانمندی‌های گسترده این مجموعه در حوزه ساخت‌وساز و نقش‌آفرینی در بازسازی مناطق آسیب‌دیده تأکید کرد و افزود: مجموعه بانک مسکن در قالب مسئولیت اجتماعی، آمادگی کامل دارد تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تخصصی خود، در بازسازی اماکن عمومی و منازل آسیب‌دیده وارد عمل شود.

عسکری با اشاره به شرایط خاص کشور، بر لزوم حضور فعال و مسئولانه نهادهای تخصصی در عرصه بازسازی تأکید کرد و این امر را بخشی از تعهد ملی و اجتماعی مجموعه بانک مسکن دانست. در ادامه این نشست، محسن علیزاده، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری مسکن، نیز با تسلیت شهادت رهبر انقلاب اسلامی و شهدای جنگ رمضان و محکومیت اقدامات تجاوزکارانه دشمنان، بر آمادگی کامل این گروه برای ایفای نقش مؤثر در بازسازی مناطق آسیب‌دیده تأکید کرد.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در مدت اخیر در راستای مسئولیت اجتماعی اظهار داشت: گروه سرمایه‌گذاری مسکن علاوه بر اعلام آمادگی برای بازسازی منازل آسیب‌دیده، برنامه‌ریزی‌های لازم برای ورود میدانی به این عرصه را در دستور کار قرار داده و این مسیر را با جدیت دنبال خواهد کرد.

علیزاده با تأکید بر گستره جغرافیایی فعالیت شرکت‌های تابعه این گروه در سراسر کشور، خاطرنشان کرد: این ظرفیت گسترده امکان حضور سریع و مؤثر در مناطق مختلف آسیب‌دیده را فراهم کرده و آمادگی داریم در تعامل با سایر انبوه‌سازان کشور، یک حرکت هماهنگ و ملی برای کمک به مردم آسیب‌دیده شکل دهیم.

مدیرعامل ثمسکن همچنین به اقدامات این مجموعه در حوزه بازسازی فضاهای عمومی اشاره کرد و افزود: در همین راستا، ساخت مدرسه «شجره طیبه» میناب که در جریان حملات دشمن مورد هدف قرار گرفت، به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته و این پروژه به‌عنوان یکی از مصادیق مهم مسئولیت اجتماعی گروه با جدیت پیگیری می‌شود.

وی با اشاره به بهره‌مندی گروه از نیروهای متخصص و مهندسان توانمند، تأکید کرد: توان فنی و مهندسی موجود در مجموعه، این امکان را فراهم می‌کند تا پروژه‌های بازسازی با بالاترین کیفیت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرا شود. در ادامه، سید محمد موسوی شهردار منطقه ۴ تهران نیز گزارشی از اقدامات انجام‌شده توسط شهرداری در حوزه مدیریت بحران ارائه کرد.

وی با اشاره به اسکان شهروندانی که منازل آنها آسیب‌دیده در هتل‌ها و ارائه خدمات رفاهی به آن‌ها تا زمان آماده‌سازی منازل، اظهار داشت: شهرداری با تمام ظرفیت در کنار شهروندان قرار دارد و تلاش می‌کند روند بازگشت به شرایط عادی را تسریع کند.

شهردار منطقه ۴ تهران همچنین به سطح‌بندی منازل آسیب‌دیده در چهار سطح اشاره کرد و افزود: این سطح‌بندی شامل منازلی با آسیب‌های جزئی مانند شکستگی شیشه و آسیب به در و پنجره تا واحدهایی است که به‌طور کامل تخریب شده‌اند و نیازمند بازسازی کامل هستند.

در پایان این نشست، بر تداوم برگزاری جلسات هماهنگی میان بانک مسکن و شهرداری، تقویت همکاری میان نهادهای اجرایی و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های تخصصی برای تسریع در روند بازسازی تأکید شد. همچنین نقش‌آفرینی فعال ثمسکن در قالب مسئولیت اجتماعی، به‌ویژه در حوزه بازسازی و احداث فضاهای آموزشی، به‌عنوان یکی از محورهای مهم این همکاری‌ها مورد توجه قرار گرفت.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

جنگ خاموش علیه شبکه بانکی؛ شلیک به اعتماد مردم

حملات سایبری اخیر به شبکه بانکی با هدف سرقت دارایی مردم نبود؛ بلکه با هدف ایجاد اختلال در خدمات، تضعیف اعتماد عمومی و جنگ روانی علیه اقتصاد کشور انجام شد، اما با تلاش متخصصان و همراهی مردم، امنیت حساب‌ها حفظ شد.

جهش عملیاتی بیمه البرز در بیمه زندگی و سرمایه گذاری پروژه محور با اتکا به نقش راهبردی شبکه فروش

نشست تخصصی و راهبردی مدیرعامل بیمه البرز با کارکنان شعبه و شبکه فروش این شرکت در استان گیلان با هدف پایش شاخص های عملکردی شعبه رشت، تبیین استراتژی های کارآمد توسعه بازار و ارزیابی بازخورد عملیاتی طرح های بیمه ای برگزار شد.