اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326103

تاریخ: 1405/02/22

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 326103

تاریخ: 1405/02/22

نویسنده: معصومه صالحی

کپی نشانی خبر
در دیدار رئیس‌کل بیمه‌مرکزی با هیأت‌رئیسه سندیکای بیمه‌گران مطرح شد؛

تأکید بر هم‌افزایی صنعت بیمه در شرایط ویژه

1778567686769cmjrspf8mi3f1b5ichjvc0avbn
اعضاء هیأت‌رئیسه سندیکای بیمه‌گران ایران با حضور در دفتر رئیس‌کل بیمه‌مرکزی؛ انتصاب موسی رضایی به این سمت را تبریک گفتند و بر ضرورت تداوم همکاری و هم‌افزایی میان نهاد ناظر و نهاد صنفی صنعت بیمه تأکید کردند.

به گزارش پایگاه خبری «اقتصاد ملت» و به نقل از روابط‌عمومی سندیکای بیمه‌گران ایران؛ در این دیدار طرفین با اشاره به شرایط و تحولات جاری کشور، مهمترین مسائل و چالش‌های روز صنعت بیمه به‌ ویژه موضوعات مرتبط با شرایط جنگی، پایداری خدمات بیمه‌ای و حمایت از بیمه‌گذاران مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، در ادامه این دیدار بر اهمیت هماهنگی بیشتر میان شرکت‌های بیمه، سندیکای بیمه‌گران ایران و بیمه‌مرکزی در مدیریت شرایط ویژه، صیانت از حقوق بیمه‌گذاران و تقویت نقش صنعت بیمه در کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی بحران‌ها تأکید شد.

گفتنی است موسی رضایی رئیس‌کل بیمه‌مرکزی، پیش از این در کسوت مدیرعاملی شرکت بیمه البرز سابقه عضویت در شورای مدیران سندیکا را در کارنامه خود دارد.

 

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

بیمه دی و خانه صنعت در آزمون تبدیل «همکاری» به «اثرگذاری»

در اقتصادی که صنعتگران با مجموعه‌ای از ریسک‌های مالی، عملیاتی، اعتباری و تجاری دست‌وپنجه نرم می‌کنند، بیمه دیگر صرفاً یک ابزار جبران خسارت نیست؛ بلکه بخشی از زیرساخت تداوم تولید و مدیریت ریسک بنگاه‌ها به شمار می‌رود.

صندوق «نور»؛ فرصت سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی در برق خورشیدی

پوریا خالدیان مدیر پذیرش بورس تهران در گفت‌وگو با مدیریت ارتباطات بورس تهران از نزدیک شدن به زمان پذیره‌نویسی بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری پروژه کشور در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر با نماد «نور» خبر داد.

توسعه ظرفیت ‌های مدیریتی بانک ایران ‌زمین با انتصاب مدیران متخصص و کارآمد

با هدف افزایش بهره ‌وری و اثربخشی، ارتقای بازدهی و پویایی سازمانی، بهبود فرآیندهای عملیاتی و همچنین ارائه خدمات مطلوب ‌تر و متناسب با نیازهای مشتریان، انتصابات جدیدی در بانک ایران ‌زمین انجام شد.