اخبار ویژه |
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 325585

تاریخ: 1405/02/19

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر
اقتصاد کلان-بانک و بیمه-بورس

کد خبر: 325585

تاریخ: 1405/02/19

نویسنده: sa_user_03

کپی نشانی خبر

استاندار کرمانشاه: عملکرد بانک مسکن در پرداخت تسهیلات جنگ رمضان قابل تقدیر است

عملکرد بانک مسکن
«منوچهر حبیبی» استاندار کرمانشاه در جلسه کارگروه اقتصاد و سرمایه‌گذاری استان، از عملکرد بانک مسکن در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه اسکان موقت جنگ رمضان به آسیب دیدگان قدردانی کرد.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از خبرنگار استانی پایگاه خبری بانک مسکن _ هیبنا؛ استاندار کرمانشاه در این جلسه، از عملکرد و تلاش خستگی‌ناپذیر مدیر و تمامی کارکنان شعب بانک مسکن استان در پرداخت سریع و به موقع تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه اسکان موقت جنگ رمضان به معرفی‌شدگان تقدیر کرد.

حبیبی تأکید کرد: پرداخت به موقع تسهیلات ودیعه اسکان موقت جنگ رمضان زمینه رضایتمندی و امیدآفرینی را در جامعه به ویژه اقشار آسیب‌دیده در این جنگ را فراهم آورده است.

عاطف ضمیر: 99 درصد از هدف پرداخت تسهیلات جنگ رمضان کرمانشاه به متقاضیان اعطا شد

«حسین عاطف ضمیر» مدیر شعب بانک مسکن استان کرمانشاه نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بانک مسکن در پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه اسکان موقت جنگ رمضان گفت: از مجموع 348 نفر معرفی‌شده به بانک مسکن استان کرمانشاه، 336 فقره تسهیلات به مبلغ 2100 میلیارد ریال در کوتاه‌ترین زمان ممکن به معرفی‌شدگان پرداخت شد.

عاطف ضمیر گفت: با تلاش کارکنان حدود 99 درصد از هدف مدیریت در پرداخت تسهیلات یادشده به آسیب دیدگان محقق شد.

وی تأکید کرد: اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه ودیعه اسکان موقت جنگ رمضان در شرایطی انجام می‌شود که روند پرداخت تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن نیز با تمام توان در حال انجام است به‌طوری‌که در این بخش تاکنون قرارداد 6 هزار و 675 واحد مسکونی به مبلغ بیش از 30 هزار میلیارد ریال منعقد و بیش از 19 هزار و 600 میلیارد ریال سهم‌الشرکه بانک پرداخت شده است.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

نبض زندگی در جنوب از پنجره بانک ملی

در جنوبی‌ترین نقطه ایران، در حوالی مدار ۲۵درجه شمالی و حدود ۸۰کیلومتری از ساحل کشور؛ جزیره ابوموسی قرار دارد. این جزیره‌ علاوه بر اهمیت ژئوپلیتیک، از نظر دسترسی به خدمات و زیرساخت‌های اقتصادی نیز موقعیتی متفاوت دارد. ابوموسی در کنار تنب بزرگ و تنب کوچک، از نقاط راهبردی ایران در خلیج فارس است و با وجود جمعیت حدودا ۴هزار‌نفری، بخشی از خدمات عمومی و مالی در آن جریان دارد.

گنجینه‌ای از هنر معاصر ایران به روایت اقتصادنوین؛ ۲۵ اثر در موزه هنرهای معاصر تهران

بانک اقتصادنوین به ‌عنوان نخستین بانک خصوصی ایران از آغاز فعالیت خود رویکردی فراتر از مأموریت‌های متعارف نظام بانکی داشته و حمایت از فرهنگ، هنر و میراث هنری کشور را بخشی از مسئولیت اجتماعی خود دانسته است.

افزایش شاخص‌های اقتصادی منطقه آزاد ارس/ سرمایه‌گذاری خارجی به ۳۰۵میلیون دلار رسید

سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی ارس با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای هدفمند، تقویت زیرساخت‌های اقتصادی و حمایت از فعالیت‌های تولیدی و سرمایه‌گذاری؛‌ در سال ۱۴۰۴ شاهد رشد چشمگیر شاخص‌های اقتصادی و عملکردی خود بوده است. این دستاوردها نشاندهنده حرکت ارس در مسیر تبدیل شدن به یکی از پیشران‌های اقتصادی شمال غرب کشور و افزایش نقش آن در توسعه تجارت، تولید و تعاملات بین‌المللی است.