اخبار ویژه |
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 325458

تاریخ: 1405/02/09

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر
ارتباطات و فناوری اطلاعات

کد خبر: 325458

تاریخ: 1405/02/09

نویسنده: خبرنگار

کپی نشانی خبر

تمدید مهلت افزایش سرمایه «آپ» با رای قاطع ۹۵ درصدی سهامداران

ث173
مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده این شرکت، روز شنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، با حضور بیش از ۹۵ درصد از صاحبان سهام و نمایندگان قانونی آن‌ها برگزار شد. این مجمع با هدف تصمیم‌گیری در خصوص تمدید مهلت افزایش سرمایه تفویض شده به هیئت‌مدیره تشکیل گردید.

به گزارش اقتصاد ملت به نقل از روابط عمومی شرکت آسان پرداخت پرشین؛ در ابتدای این نشست، با اشاره به پایان مهلت قبلی تکمیل وجه افزایش سرمایه در تاریخ ۶ فروردین ماه، گزارش جامعی از موانع پیش‌آمده ارائه شد. بر اساس این گزارش، شرایط ناخواسته و حوادث اخیر از جمله نوسانات ناشی از درگیری‌های نظامی و تعطیلی‌های موقت بازار سرمایه، فرآیند عملیات واریز و تکمیل وجه را تحت تأثیر قرار داده بود.

روابط عمومی آسان پرداخت اعلام می‌دارد؛ هیئت‌مدیره شرکت با هدف صیانت از حقوق سهامداران و ایجاد فرصتی برابر برای مشارکت تمامی ذی‌نفعان در برنامه افزایش سرمایه، پیشنهاد استفاده از فرصت مازاد و برنامه‌ریزی مجدد را به مجمع ارائه نمود.

بر همین اساس، با اعتماد و رای قاطع سهامداران حاضر، موضوع تمدید مهلت افزایش سرمایه تا تاریخ ۲۲ اردیبهشت سال ۱۴۰۶ تصویب و اختیارات لازم جهت اجرای این فرآیند به هیئت‌مدیره شرکت آسان پرداخت پرشین تفویض گردید.
آسان پرداخت پرشین ضمن قدردانی از همراهی و اعتماد سهامداران عزیز، متعهد است با بهره‌گیری از این فرصت تفویض شده، مسیر توسعه و ارتقای سرمایه‌ای شرکت را با دقت و شفافیت کامل به سرانجام برساند.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ
تبلیغ

آکادمی مخابرات ایران، حلقه اتصال دانش تخصصی، صنعت و تربیت نیروی انسانی آینده

محمد پناهی رئیس آکادمی مخابرات ایران از توسعه آموزش‌های تخصصی، توانمندسازی پیمانکاران، انتقال تجربه‌های فنی و تقویت پیوند میان دانشگاه و صنعت به‌عنوان محورهای اصلی مأموریت جدید این آکادمی خبر داد.

تا ۳۰ مهر پرداخت کنید، جریمه بخشیده می شود

شرکت مخابرات ایران با اجرای جشنواره بخشودگی جرایم دیرکرد پرداخت صورتحساب، فرصتی برای مشتریان تجاری و سازمانی فراهم کرده است که با پرداخت بدهی خود تا پایان روز ۳۰ مهر ۱۴۰۵، از بخشودگی جرایم دیرکرد بهره‌مند شوند.

حمایت نهادهای ملی و استانی از نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد

نمایشگاه آی‌تی‌کانکت مشهد با حمایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، از ۱۴ تا ۱۷ آبان‌ ماه ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی مشهد برگزار می‌شود.